2777
2789
عنوان

پارتنرم درکی از لباس اورسایز نداره

225 بازدید | 15 پست

یه پالتو بلند اور سایز پوشیدم

یقه و استیناش خیلی گشاده 

بعد برگشت گفت چند کیلو شدی؟ 😑

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفتی هم پتومه هم لحاف 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
😂😂😂

وای خیلی بهم برخورد 

نمیدونم چرا همه گفتن خیلی بهت میاد این پالتو 

مخصوصا ک موقع نشستن گنده تر دیده میشه ،

خیلی بد بود بعدش فهمید حالت قهر شدم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

میگفتی هم پتومه هم لحاف

اینهمه پول این پالتو دادم

پارسال کلی با همین نظر مثبت گرفتم

این خیلی سنگین نظرش منفی بود واقعا ناراحت شدم 🤧😂

اینهمه پول این پالتو دادمپارسال کلی با همین نظر مثبت گرفتماین خیلی سنگین نظرش منفی بود واقعا ناراحت ...

ناراحت نباش عزیزم همیشه ب شادی بپوشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چقد برا. نسل جدید این چیزا مهم شده زنو عین گوشت میبینن بلانسبت😵‍💫

دیگه حرف زدنم نیومد 

واقعا چجوری فکر کرد ک من اینهمه شدم یهو 😑😂

آخه پالتو چسبون دیگه مد نیست دوما اینجا خیلی سرده دیگه چیکار کنم 

مثلا خواستم مد روز باشم🥶🤣

ناراحت نباش عزیزم همیشه ب شادی بپوشی

ارتباطم رو قطع کنم باهاش؟ 

ارتباطم رو قطع کنم باهاش؟

ن بخاطر این حرف ک نباید قطع کنی 

ولی بگو ک مثلا مواظب حرفات باش من ناراحت میشم

تو مدل خودت باش جیگر آدمشو عوض کن

آخه جالبه پارسال با همین لباس چندین تا پیشنهاد ازدواج داشتم

چندتا از فامیل و دوستا گفتن بهت میاد 

برا پز دادن نمیگم منظورم اینه اگ خیلی بدهیکل و داغون دیده میشدم اونقدر اصرار نمیکرد هیچکی

الان واقعا بعد اون حرفش حتی نتونستم پنهان کنم  کنارش و سرد شدم باهاش 

نمیدونم من زودرنجم یا ....

ن بخاطر این حرف ک نباید قطع کنی ولی بگو ک مثلا مواظب حرفات باش من ناراحت میشم

آخه خیر سرش اومده خواستگاری همراه خانواده اش،

اولش هم گفت خوشگل هستید از چهرتون خوشم میاد و اون موقع لباسم هم فیت تنم بود 

حس میکنم فرد ظاهر بینی هست امروزم سریع گفت چندکیلو شدی

احتمالا همیشه باید لباس فیت بپوشم و زیبا باشم در بقیه موارد اقا خوشش نمیاد😒