2777
2789
عنوان

چی بگم از کسی ولم کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
چقد دیگه باید بگذره؟ قضیه دیروز و یماه پیش نیس ک😔دلتنگشم بخدا حتی حاضرم یه پیام خالی بده فقط دلتنگی ...

عزمزمه من تو شرایط شما بودم گلم واسه من سه ساله که گذشته ..میدونی یه دعای قشنگی هست اونو از ته قلبم برات میکنم گلم امیدوارم حالت بهتر بشه زودتر اما از این مهمتر اینه آنقدر درگیر خوشی و شادی‌های زندگی خودت بشی هیچوقت و هرگز نه به اون فرد فکر کنی و نه بخاطر دلی که شکست گریه کنی ....

الهی امین میگذره عزیزم صبر کن اونم جواب پس میده ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
خوبه خودتم میگی اون فراموشم کردهپس این اتتظارت ب چ دردی میخوره؟فق عذابتو بیشتر میکنی اینجوریمنم بعد ...

من همین کارم کردم خودمم سرگرم کردم اونم از همه جا دلیت زده بود اما چن روز پیش وارد تلگرام ک شده بود پیام جوین شدنش واسه من اومد دلتنگش شدم باز فکرم درگیرشه فراموشش نمیتونم بکنم 

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه من تو شرایط شما بودم گلم واسه من سه ساله که گذشته ..میدونی یه دعای قشنگی هست اونو از ته قلبم ...

چ دعای زیبایی

اما خوشی ندارم دیگه درگیر بدبختیامم فقط

اون ک داره زندگیشو میکنه حتی دیگه بعد رفتنش یه پیامم نداد فک کنم فراموشمم کرد ولی من نه بخدا لحظه ب لحظه ب یادشم

یاد خودم افتادم فک کن ۱۵سال پیش عاشق شدم ۹سال زحر کشیدم تا کنار اومدم فراموش که نشد.حالا پارسال بعد ۱۴سال حالا که تو یه باتلاقم یه بچه هم تو دستم برگشته میگه بیا زنم شو!برگشت ولی چه زمانی؟چه فایده 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
یاد خودم افتادم فک کن ۱۵سال پیش عاشق شدم ۹سال زحر کشیدم تا کنار اومدم فراموش که نشد.حالا پارسال بعد ...

خوشبحالت ک برگشت

من حتی بعد رفتنش دیگه پیامم نداد😭

یاد خودم افتادم فک کن ۱۵سال پیش عاشق شدم ۹سال زحر کشیدم تا کنار اومدم فراموش که نشد.حالا پارسال بعد ...

خوشبحالت ک برگشت

من حتی بعد رفتنش دیگه پیامم نداد😭