2777
2789
عنوان

دعوای خواهرشوهر با زنداداش تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 55 پست
بعد شب دیدم زنداداشم پیامک زده که مرسی ولی من احتیاجی به لوازم های شما ندارم خیلی بی مقدمه و بی ادبا ...

چرا شیرین بازی درآوردی؟

مشکل داشتی با خودش حل میکردی

نیتت خیر بود ولی ببخشید با نادانی بد کردی بهش

هردو اشتباه کردید مخصوصا شما وقتی خواستی ب برادرت لطف کنی چرا جواب تندی ب زنش دادی مطمعنا ایشون از اینکه کم اورده از لحاظ مالی پیش خانواده شوهر سرشکسته بوده و اشتباه بزرگت فرستادن اسکرین بوده تشنج بین زن و شوهر ایجاد کرده 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه ‌شما این بوده که پای برادرتونو وسط کشیدید و باعث دعوا بین اونا شدید 

لازم نیست برای این حرفای خاله زنکی پای اقایون وسط بیاد 

احتمالا زن داداشتون دوست نداشته از وسایلای شما استفاده کنه روش نشده مستقیم بگه توی پیام گفته 

بعد شب دیدم زنداداشم پیامک زده که مرسی ولی من احتیاجی به لوازم های شما ندارم خیلی بی مقدمه و بی ادبا ...

چرا شیرین بازی درآوردی؟

مشکل داشتی با خودش حل میکردی

نیتت خیر بود ولی ببخشید با نادانی بد کردی بهش

وااااییییی مقصر شما یا زنداداش فرقی نمیکنه.اصلا متنفرممم ازینکار شما انگار علنا خواستید دعوا بشه خب هدفتون ازینکه به برادرتون فرستادید چی بود؟؟؟جوابشو که داده بودی .منطورت این بود به برادرت بگی زنش رو دعوا کنه؟

متاسفانه یاد نگرفتیم وقتی شخصی از دردها و غصه هاش گفت صرفا همدلی کنیم بدون دادن پیشنهاد و ...تا زمانی که طرف مقابل درخواست کمک نکرده پیشنهادی ندیم...

ونیز یاد بگیریم مشکلمون با طرف مقابل رو خودمون حل کنیم نه اینکه نفر سومی رو هم وارد کنیم، به یاد مامان باباهایی می رفتم که بچه خطا می کنه بهش می گن بذار بابات بیاد یا بذار مامانت بیاد...

و در پایان یاد بگیریم با خانواده همسر رسمی باشیم بدون صمیمیت نابجا...موفق باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
حتما با شوهرش یا خانواده ش مشورت کرده گفتن نکننباید اسکرین میفرستادی قبلش حق با تو بود و اونم دید خو ...

خب به نظرت اگه اصلا موافق نبود باید با یه پیام بی ادبانه اینو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟

میتونست بگه خیلی ممنون خودمون بعدها ریز ریز میخریم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خب به نظرت اگه اصلا موافق نبود باید با یه پیام بی ادبانه اینو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟میتونست بگه خیلی ممنون خودم ...

اری اشتباه یکم کرده ولی شاید از سر صمیمیت فکر کرده عادی گفتع ولی حتما طرفی که باهاش مشورت کرده خیلی بد بهش گفته و عصبیش کرده

متاسفانه یاد نگرفتیم وقتی شخصی از دردها و غصه هاش گفت صرفا همدلی کنیم بدون دادن پیشنهاد و ...تا زمان ...

صمیمتی اینجا شما ندیدید ...غیر از یه پیام بی ادبانه 

که میتونست با یه لحن خیلی خوب ادم با یه بزرگتر از خودش حرف بزنه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چرا شیرین بازی درآوردی؟مشکل داشتی با خودش حل میکردینیتت خیر بود ولی ببخشید با نادانی بد کردی بهش

یعنی کمک به برادر شیرین بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟