2777
2789
آلرژی ریه داره امسال براش واکسن آنفولانزا زدم به طور معجزه آسایی دیگه مریض نشده

پسر منم الرژی ریه داره منم واکسن انفولانزا زدم هم پارسال هم امسال ولی😢علایم الرژی ریه هاش چی هست؟سرفه یا تنگی نفس تو سرماخوردکی؟؟تو سرما خوردکی تنفسش تند میشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم الرژی ریه داره منم واکسن انفولانزا زدم هم پارسال هم امسال ولی😢علایم الرژی ریه هاش چی هست؟سر ...

هم سرفه هم تنگی نفس خر و پف زیاد توی خواب موقع بدو کردن سینش خز خز میکنه آره نفسشم تند میشه موقع سرما خوردگی پارسال اینقدر ترشح ریش زیاد بود که زد به گوشش عفونت کرد یه هفته تو بیمارستان بستری بود

هم سرفه هم تنگی نفس خر و پف زیاد توی خواب موقع بدو کردن سینش خز خز میکنه آره نفسشم تند میشه موقع سرم ...

چند سالشه؟؟پسر من پنج سالگی تو سرما خوردگی گاهی تنفسش تند میشه خیلی میترسم کلی اسپری کورتون دار استفاده میکنه هم واکسن انفولانزا زده هم پنوموکو حالا هم این شربت رو گرفتم دعا کن نتیجه بده شما وقتی تنفسش تند میشه چه کار میکنی؟وقتایی که سرما نخورره اسپری  دهانی استفاده میکنع؟؟اسمری بینی چطور؟؟

چند سالشه؟؟پسر من پنج سالگی تو سرما خوردگی گاهی تنفسش تند میشه خیلی میترسم کلی اسپری کورتون دار استف ...

شیش سالشه نه وقتی سرما نداشته باشه استفاده نمیکنم دکترش گفت هروقت حمله آلرژی بهش دست داد استفاده کن فقط تنها راهش رعایت کردنه

نون عزیزم انشالله زودتر خوب بشه این حالت تنفس تندش معمولا چقدر طول میکشه؟؟آمپول هم نیزنن براش؟پیش دک ...

خواهش عزیزم این خالت تندش وقتی اسپری آبی رو براش میزنم طی یکی دو روز خوب میشه چون دکترش میگفت این اسپری حکم مسکن داره نه آمپول نمیزنه به هیچ عنوان دکترشم فوق تخصص آسم و آلرژیه

خواهش عزیزم این خالت تندش وقتی اسپری آبی رو براش میزنم طی یکی دو روز خوب میشه چون دکترش میگفت این اس ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه سالم باشه قرص پردنیزولون هم دادن تا حالا؟؟

ممنون عزیزم انشالله همیشه سالم باشه قرص پردنیزولون هم دادن تا حالا؟؟

مرسی گلم همچنین انشالله بچه توام زود خوب بشه نه قرص مونته لوکاست داده جویدنیه با یه اسپری بینی و شربت نعوتادین و اون دوتا اسپری آبی و نارنجی