2777
2789
اره و حتما باید بچه سقط بشه جدیدا فکرکنم اصلا اجازه نمیدن بچه بدنیا بیاد حتما باید سقط بشه

پس اینهمه بچه بیرون میبینم این مشکلو‌دارن! البته نوزاد نیستن.یعنی قبلا ها تشخیص نمیدادن درسته،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونوی ان تی برای همین سندرماست و یک ازمایشم همون موقع میگیرن،که معمولا توی هفته های ۱۲ تا ۱۳ بارداری انجام میشه،حالا جوابش که اومد اگه مشکوک شدند یا اون ازمایشه احتمال یه سندرمی رو بالا تشخیص داد میرن سراغ آزمایش دقیق تر که از مایع دور ناف نمونه میگیرن و هر چی ا‌ون ازمایش بگه جواب قطعیه دیگه،حالا چرا از اول اینو انجام نمیدن چون احتمال سقط داره با این آزمایش

خیلی ها سونو معمولی انجام میدن و چند ساله آزمایشات غربالگری اجباری نیست و خیلیا انجام نمیدن

حالا چرا به این فکر کردی انشالله اگه حامله ای بچه سالم و ناز خدا بهت بده توی هفته ۱۲ و هفته ۱۸ ...

نه قسمت باشه میخام یکی دو ماه دیگه اقدام کنم،یدفعه ای سوال شد برام.ممنونم ازت عریزم