2777
2789
عنوان

ی جمله به زبان محلی خودتون بگین

156 بازدید | 23 پست

ی جمله که خیلی باهاش خاطره دارین یا دوستش دارین یا ی ضرب المثل به زبان‌ و لهجه ی محلی تون همراه با ترجمه بگین ، استفاده کنیمـ .

کاربر آقا

ما وقتی میخایم قربون صدقه عشقمون بریم میگیم :مه چِش سویی😍یعنی نور چشمامی❤️

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

تیه وت نیاروم 

همچین جمله زیبایی نیست ولی گفتی با زبون خودمون بگیم دلم خواست اینو بگم بهش

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ تِه سَره یک خالِ مو رِه تِه سفیدِ سَرِ رو رِه گِل هستی تِنه بو ره مِن به دنیا نَدِمه

: من یک خال موی تو و سر و روی سفیدت را و اگر گل باشی بویت را به کل دنیا نمیدهم😍❤️

سلام دخترررررررررررم با تشکر
چقدر زیبا. زبان کردیه؟! سو میشه روشنی درسته؟!

زبان مازندرانیه 😍😍

بله سو میشه نور یا همون روشنایی

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
آخ تِه سَره یک خالِ مو رِه تِه سفیدِ سَرِ رو رِه گِل هستی تِنه بو ره مِن به دنیا نَدِمه: من یک خال م ...

ای جااااان😍😍😍😍😍