2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم

156 بازدید | 24 پست

بچه ها من الان تو راب.ط.م خب؟قصدمونم جدیه...یعنی خانواده ها درجریانن البتع درحدی ک فک میکنن فقط برا آشنایی باهم ارتباط داریم...نمیدونن ر.ل.یم چون متاسفانه خانواده های مذهبی داریم

الان حدود یکساله...

حدود یک ماه پیش با رضایت خودم،متاسفانه و بدون فکر،پ.ر.دمو از دست دادم...الان میدونم ی سریا میان میگن اصلا همچین چیزی نیس...

ولی موضوع من اینه ک من خب چون با ی نفر بودم الان خب از لحاظ اینکه با کسی بودم یا ن،   با.ک.ره حساب نمیشم

اون بنده خدا تقصیری نداش من عقلمو از دست دادم و بعدش پشیمون شدم ک چرا وا دادم💔

موضوع من اینه ک خب از اینده کسی خبر نداره...ما الان باهم خیلی خوبیم ولی ممکنه بعدا ب هر دلیلی نتونیم ادامه بدیم...

سوال من اینه ک....اگر من ب هر دلیلی نتونم با پ.ا.رتنرم ازدواج کنم و بخوام با کس دیگ ای ازدواج کنم،اگ نگم ک ب.اکره نیستم،آیا عقد من از لحاظ شرعی و قانونی باطله؟

تو نت سرچ کردم...فقط نوشته بود اگ مرد بعدا متوجه بشه میتونه فسخ نکاح کنه...ولی هیچ جا ننوشته بود پنهان کردن این موضوع باعث ابطال عقد میشه...

میشه راهنماییم کنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم دارم ازتون سوال میپرسم نگفتم چیکار کنمگفتم آیا پنهان کردن این موضوع باعث ابطال عقد میشه؟خود ...

اگر زنی برای ازدواج ، مرد را فریب داده باشد مثلا خودش را باکره معرفی کرده باشد ولی بعد از عقد مشخص شود که دوشیزه نیست ، حق فسخ نکاح به مرد داده می شود و میتواند خسارات مادی و معنوی از زن دریافت کند. 

اگر زنی برای ازدواج ، مرد را فریب داده باشد مثلا خودش را باکره معرفی کرده باشد ولی بعد از عقد مشخص ش ...

همون دیگ میگن ک تو نت فقط نوشته بود مرد میتونه فسخ نکاح کنه

ولی ننوشته بود ک کلا عقد باطل هست یا ن

فک کنم چون ننوشته باطل نباشه؟

بله مگه اینکه عاقد موقع خوندن خطبه نگه دوشیزه محترمه مکرمه که با گفت لفظ دوشیزه عقدت باطل میشه حالا میخوای بازم پرس و جو کن مطمئن شی اگه در این حد برات مهمه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خب عزیزم دارم ازتون سوال میپرسم نگفتم چیکار کنمگفتم آیا پنهان کردن این موضوع باعث ابطال عقد میشه؟خود ...

چرا الآن باهاش ازدواج نمیکنی؟اشتباهت بزرگ بوده دیگه پای اشتباهت وایسا

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

تدلیس زن : اگر زنی برای ازدواج ، مرد را فریب داده باشد مثلا خودش را باکره معرفی کرده باشد ولی بعد از عقد مشخص شود که دوشیزه نیست ، حق فسخ نکاح به مرد داده می شود و میتواند خسارات مادی و معنوی از زن دریافت کند. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

بله مگه اینکه عاقد موقع خوندن خطبه نگه دوشیزه محترمه مکرمه که با گفت لفظ دوشیزه عقدت باطل میشه حالا ...

مهم هست برام ولی خب آدم خ.ر میشه دیگ منم بد خ.ر شدم الان مث چی پشیمونم

چرا الآن باهاش ازدواج نمیکنی؟اشتباهت بزرگ بوده دیگه پای اشتباهت وایسا

خب الان شرایطمون یکم بهم ریختس

خونه و ماشین داره ولی کارش یکم درست نیست اینه ک الان بیاد خواستگاری پدرم گیر میده

و الا میخواس بیاد...خودم گفتم بزار کارت درست شه دست پر بیای

خب الان شرایطمون یکم بهم ریختسخونه و ماشین داره ولی کارش یکم درست نیست اینه ک الان بیاد خواستگاری پد ...

نکن این کارو هی نگو حالا نه بعدا 

بذار زودتر بیاد خاستگاری

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸