2777
2789
نه مردونه نمیشه ولی خب خیلی زود زود در میاد موها من چیزی حس نکردم الان همه استفاده میکنن اینو تو این ...

خب دو ثانیه هم طول نمیکشه برگشت دوباره میگیرم چون راحته:*

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیغ اصلاح چجوره موها رو زخیم نمیکنا

نه اصلا اون ژیلته که کلفت و مردونه میکنه من دوساله استفاده میکنم تغییری نکرده 

تنها بدیش اینه که زود به زود در میاد و باید سریع تیغ بکشی😂

بهتره که ژل آلوئه ورا قبلش استفاده کنین و بعدشم آبرسان اینا

نمیخوام زیاد کنه مورو

اتفاقا مورو کمم میکنه. من بند انداختم که جوش میزنم،با ژیلتم زدم ولی حس تمیزی ندارم بعضی اوقات میزنم مجبوری میخام برم‌جایی و عجله دارم. چون فرداش موهات در میاد. با این تیغای ۳ تایی رنگی هم زدم مثل ژیلت فقط مراقبت میخاد نبری . وکس ولی خیلی تمیز و نرم و روشن میکنه و خیلی راحت و بصرفس. ماهی ۱ بار خوبه. من خاهرم از این دستگاهای اپلیدی داره اونم بد نیس

اتفاقا مورو کمم میکنه. من بند انداختم که جوش میزنم،با ژیلتم زدم ولی حس تمیزی ندارم بعضی اوقات میزنم ...

در ضمن ژیلت و تیغ تو چهره یه حالت کدر مانند میده مثلا پشت لب انگار سبز و موهارم ضخیمتر میکنن یکم. بنظرم برا بار اول وکس کن بعد ژیلت یا تیغ  کلا یه روش نباش همیشه

اتفاقا مورو کمم میکنه. من بند انداختم که جوش میزنم،با ژیلتم زدم ولی حس تمیزی ندارم بعضی اوقات میزنم ...

وکس بعد چند مدت پوستو شل نمیکنه؟؟

پوست آدم ملتهب میشه همسایمون صورتشو شمع میکرد الان ککی مکی شده خیلی و لکه دار شده میگه چون سوخته 

وکس بعد چند مدت پوستو شل نمیکنه؟؟پوست آدم ملتهب میشه همسایمون صورتشو شمع میکرد الان ککی مکی شده خیلی ...

من اصلن نمیسوزونم اصلن داغ نیس اونقد که بسوزی. خودت امتحان کن. اون تو سالن انداخته فک کنم اونا دو ستگاه که میریزن و سریع میزار میسوزونه. ولی روش که روی کتری میزارم خودم نسوختم تا حالا. صورتمم بعدش یخ میزارم و ژل خنک کننده بعد اصلاح آقایان میزنم. هیچ جوشی نمیزنم. پوستمم مث همیشس