2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خونه هم مثل بیرونم ...البته کلا قرتی نیستم ولی ی قانونی برای خودم گذاشتم که همسرم من رانباید ش ...

خوش بحالت من که خودمو ببینم تو آینه می ترسم ..‌ .تو خونه نمی رسم مگه وقت می کنم خستم همش

معجزه شکر گزاری
چطوری مرتب هستی مثال بزن

موهام همیشه مرتبه ، ریمل و رژ همیشه دارم، لباس هم ست یا هم رنگ میپوشم ، دندونهامو روزی سه بار مسواک میزنم، روزی ی بار حمام میرم و روزی چندبار بادی اسپلش را تمدید میکنم ..  سوسول نیستم ولی مرتبم  ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من تو پریودی بهم میریزم زشت میشم جوش میزنم داغونم

اینا همه وسواس میری جلو آینه بخند شکلک در بیار ببین بعدش چقد صورت زیبا میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خوش بحالت من که خودمو ببینم تو آینه می ترسم ..‌ .تو خونه نمی رسم مگه وقت می کنم خستم همش

عزیزم رسیدن به خودت همش ده دقیقه هم زمان نمیبره ...اگه به خودت برسی باور کن زندگی را هم بیشتر دوست داری ....برای دل خودت سعی کن هرشب حداقل ی دوش و ی حمام بگیری و موهاتم دوبار شانه بزنی و بوی ادکلان یا بادی اسپلش بدی 

یه هفته قبل یه هفته خودش یه هفته بعد عزیزم پس چی موند

هیچی نمی‌مونه 😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
موهات چطوری درست میکنی مدلای مختلف میزنی؟

من زیاد موهام پرپشت نیست بیشتر وقتها اتومو میزنم و نمیبندم ولی گاهی دم اسبی حتی گاهی خرگوشی ، گاهی بافت میزنم و گاهی گوجه ای🤭 ی وقتایی هم فر میکنم البته مناسبتها مثلا تولدها و سالگرد ها و گاهی شب جمعه ها 😂