2777
2789
عنوان

هیچ چیزی با من ست نمیکنه😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 91 پست
اخه منو ترسوندن میگن خیانت میکنه

نه عزیزم این چه حرفیه ایشون اگه خدایی نکرده اهل خیانت باشه میاد باهات ست میکنه که بهش شک نکنی کارشو راحت پیش میبره،بعضی ها نمیدونن چی از دهنشون درمیاد دیگه به بعدش فکر نمیکنن با یه کلمه نابجا چه آتیشی میندازن تو دل و زندگی طرف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر سخته اره اگه نمیتونی کنار بیای تا بچه دار نشدی جدا بشی بهتره

اصلا نمیتونم کنار بیام 

دو ماه پیش چت کرده بود پدر شوهرم راضیش کرد رفتیم تعهد محضری گرفتم ازش ک اگه کوچک ترین خطایی ازش ببینم جداشم الان راحتم کل مهریمم تا قرون آخر ازش میگیرم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
سنشم کم نیست بگیم بچگی کرده،لعنت بهشون مطمئن باش بعد ها از نبودنت به خودش میپیچه و راهی نداره دیگه

اره واقعا میدونم پشیمونه الآنم ولی عقلشو از دست داده

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
الان بنظرت شوهرم چشه

شاید اون بنده خدا حوصله این چیزارو نداره 

والا نمیشه گفت همه مرداهم مث همن 

اخه منو ترسوندن میگن خیانت میکنه

ببخشید اینجوری گفتم

بعضیا نوشتن یعنی خیانت

نه عزیزم ..بیخودی به خودت استرس نده 

بعضیا واقعا بدشون میاد از اینجور چیزا..

برادر خود منم هیچوقت از این ست ها و اینجور چیزا خوشش نمیومد...بعضی مرد ها ذاتا دوست ندارن

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
نه... ناراحت نشو... هروقت نیاز به درد دل داشتی بهم پیام بده من اینجوری نیستم

من انقد حالم بده و عصبیم حد نداره با هیشکی حرف نمی‌زنم فقط سایت آرومم می‌کنه ولی تاپیک نزدم نمی‌خوام ببینم اصلا اون تاپیک و واقعا تحمل ندارم