2777
2789
عنوان

سزار یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 35 پست
اگه لگنت مناسبه قطعا طبیعی من هم سزارین کردم هم طبیعی تجربه دوتاشو داشتم بدون شک اگه صدبار دیگه بخوا ...

بد بود ؟خیلی ؟تجربه تو میگی . من از طبیعی خاطره خوب ندارم الان فکر سزارین هستم یعنی اصلا عمل نمی کنن خودم می خوام به فکرشم

معجزه شکر گزاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه بعد هر طبیعی سز شد؟دکترتون کی بودهبعد چرا طبیعی؟مگه سز،چشه

اره بعد از سزارین نمیشه طبیعی بکنی 

بعد طبیعی که میتونی سزارین بشی ، من اولی طبیعی بودم ، مجبور شدم سزارین بشم بعدی رو 

اصلا قابل مقایسه نیست ببین طبیعی دردهاش قبلشه و اصلا هم اونقدری که توصیف میکنن کشنده و غیرقابل تحمل نیست میتونی مدیریت کنی مخصوصا اگه کلاس رفته باشی بلد باشی ولی همینکه بچه دنیا میاد یه آرامش وصف ناپذیری بهت حاکم میشه و اون تایمی که نوزاد اومده و تو باید ازش مراقبت کنی و لذت وجودشو ببری حالت خوبه سرپایی هیچ مشکلی و دردی نداری 

ولی نگم از سزارین وای وای اصلا نمی‌خوام یادش بیفتم از همون سوند گذاشتنش قبل عمل ، تا اولین دستشویی و اولین راه رفتن 🤦🤦🤦 بعدشم که درد بخیه ها میکشتت تا یه هفته ده روز ، تو فکر کن تازه میخوای از اومدن نوزاد جدید لذت ببری و رسیدگی کنی بهش حتی از روی تخت نمیتونی بیای پایین تازه من پمپ درد داشتم بعدش 

هردوتاشو بیمارستان خصوصی خیلی خوب بودم رضوی مشهد یعنی می‌خوام بگم یه عده نیان بگن حتما دکترا بد بوده بیمارستانت بد بوده

منتها برای اینکه طبیعی خوبی داشته باشی حتما ورزش و پیاده روی کن کلاس برو ماما خصوصی اگه تونستی بگیر بیمارستان خوب برو

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
خب میدونم چی شد که میگی راحت چی شد که میگی سخت

بچه اولم ریزه میزه بود راحت دنیا اومد 

دومی کله اش بزرگ بود و هم توی لگنم گیر کرده بود دنیا نمی اومد و من دیگه داشتم آرزوی مردن می کردم خداوند نجاتم داد 

معجزه شکر گزاری
بد بود ؟خیلی ؟تجربه تو میگی . من از طبیعی خاطره خوب ندارم الان فکر سزارین هستم یعنی اصلا عمل نمی کنن ...

بالاتر گفتم عزیزم 

برای من خیلی بد بود 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اره بعد از سزارین نمیشه طبیعی بکنی بعد طبیعی که میتونی سزارین بشی ، من اولی طبیعی بودم ، مجبور شدم س ...

دقیقا اینم بدی های سزارین هست . وای 

نمیشه زایمان بدون درد داشته باشی یا دردش کم تر اپیدورال چه جوریه دردش کم تر نمیشه ؟کسی تجربه نداره

معجزه شکر گزاری
دقیقا اینم بدی های سزارین هست . وای نمیشه زایمان بدون درد داشته باشی یا دردش کم تر اپیدورال چه جوریه ...

اپیدورال خیلی خوبه