2777
2789
عنوان

شما باشین کدوم و انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر قراره چیکار کنه با پولش؟

ماشین عوض کنه خودش حدود ۳۰۰داره منم بزارم یا دنا بخریم یا ۲۰۶

حالا من میگم ۲۰۶بگیره منم آیفون بخرم مردم از بس حسرت خوردم 

گاهی اوقات هم میگم حالا ماشین واجبتره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ماشین عوض کنه خودش حدود ۳۰۰داره منم بزارم یا دنا بخریم یا ۲۰۶حالا من میگم ۲۰۶بگیره منم آیفون بخرم مر ...

آخه آیفونم بگیری جرئت نمیکنی تو خیابون از کیفت درآری بسکه دزدی زیاد شده

از طرفی فکر نمیکنم ۱۵ گرم ۲۰۶ رو بکنه دنا

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

میشه هیچکدوم رو انتخاب کنیم؟؟؟البته اگه شوهرتو دوست داری و بهت فشار نمیاره بده بهش

نه اون میگه نمیخام 

من میگم وقتی چیزایی که نیاز داریم و نخریم پس انداز برای چیه 

آخه آیفونم بگیری جرئت نمیکنی تو خیابون از کیفت درآری بسکه دزدی زیاد شدهاز طرفی فکر نمیکنم ۱۵ گرم ۲۰۶ ...

نه خودمون ۳۰۰داریم 

ماشین مون هم هست 

طلای من ۶۵تومنه کلا

هر دوش بین بد و بدتره ، میترسم پول طلا برای آیفون کافی نباشه ( قیمتش رو نمی‌دونم دقیق) از یه طرف هم بدی به شوهر خوبه کارش راه میوفته ولی نمیتونه برات بخره 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

هر دوش بین بد و بدتره ، میترسم پول طلا برای آیفون کافی نباشه ( قیمتش رو نمی‌دونم دقیق) از یه طرف هم ...

نه بعدا میخره دوباره برام من انقد طلا فروختم