فریاد_بی_صدا_ مدیر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 عنوان یکی بگه دلم برات میسوزه در جواب چی میگید | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست ناراحت میشید از حرفش چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی دیروز | 21:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیشلیکک عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2171 هر نیتیم باشه بنظرم اصلا درس نیس برگردی ب طرف بگی دلم واست میسوزه نیت مهم تره تا طرف بیاد پاجه خواری کنه اما تو دلش حسادت و ذات پلید باشه من برام نیت از همه چیز مهم تره
شهدوشکرررر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 271 اول اینکه بستگی داره کی بگه و چه نیتی داشته باشهاما اگه قصدش آزار دادن باشهبگو دل من بیشتر به حال آدم های حسود و بی شخصیت میسوزه که بدون فکر دهنشون رو باز می کنند و هر چی به ذهن معیوبشون میرسه به زبان میارند.
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 اول اینکه بستگی داره کی بگه و چه نیتی داشته باشهاما اگه قصدش آزار دادن باشهبگو دل من بیشتر به حال آد ... نه از سر مهربونی و ترحممن درجواب فقط گفتم نسوزه با این استیکر 😅بد گفتم؟ دلیلشم نپرسیدم چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی
شهدوشکرررر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 271 نه از سر مهربونی و ترحممن درجواب فقط گفتم نسوزه با این استیکر 😅بد گفتم؟ دلیلشم نپرسیدم خب اگه می دونی از مهربونی بوده پس در همین حد که جواب دادی خوبه
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 خب اگه می دونی از مهربونی بوده پس در همین حد که جواب دادی خوبه بنظرت دلیلشو بپرسم؟ میدونم قصدش بد نیست چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2346 دلت برای خودت بسوزه😁😁 فقط یادت نره حس بینمون عشق بود.... (م)
oshin6958oshin عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1230 بش میگم دلت واس خودت بسوزه منگل چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده..؟
شهدوشکرررر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 271 بنظرت دلیلشو بپرسم؟ میدونم قصدش بد نیست به نظرم نه لزومی نداره باید همون موقع می پرسیدیولی اگر ذهنت رو مشغول کرده بپرس
نگارmah عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4573 اول دلت برای خودت بسوزه نمیخاد دلسوزی کسی رو بکنی آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 بگو دل من قابلمه ی نسوزه 😂😂 چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی