2777
2789
فک کنم یه عده میگفتن خربزه رو قاچ زده نصفشو برداشته ی همچین چیزی

اره خودشه همه فک میکردن یدونه خربزه بوده درخالی ک چندین تا بود 😂😂😂جالبه من متوجه حرف اونا نمیشدم اونا هم متوجه حرف من 

همش میگفتم چرا باید با جاقوی مثیف از رو خربزه برداره😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودشه همه فک میکردن یدونه خربزه بوده درخالی ک چندین تا بود 😂😂😂جالبه من متوجه حرف اونا نمیشدم ...

واااای اره الان یادم اومد خیلی فان بود😂😂

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

تاپیک به بیراهه کشیده شد😆

وای اصلا یه چیزی بودا از همه جیز داخلش حرف زدن ولی بعضی کامنتا خیلی خوب بودن یادمه تا سه شب اینقدر شبا میخندیدم شوهرم شاکی بود نمیذاری بخوابم🤣🤣🤣

خوشحالم پیدات کردم قدیمی هستیم دیگه خودمون😍🌹🌼

فدات عزیزم بازم برو خرید بیا برامون تاپیک بزن 🤝😅

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

اتفاقا اساس کشی کردیم محله دیگه بعد باز امسال اومدیم تو همون محله رفتم باز ازش خربزه بخرم دیدم ای داد بی داد عمو سبزی فروش نیست یکی داخل مغذزه بود پرسیدم مجا رفتن گفت رفتن یه محله دیگه ایمقدر ناراحت شدم که نگو بعد چند ماه بعدش اتفاقی تو یه محله دیگه رفتم یه سبزی فروشی شاگردشو دیدم بخدا جوری ذوغ کردم انگار فامیلم دیدم شاگردشم یه افغانی بود همیشه میورد خریدامو میذاشت تو ماشین خلاصه گفتم پس بقیتون کو گفت دعوامون شد دیگه جدا شدیم از هم 😂😂😂هرجیم پرسیدم ادرس اونا کجاست گفت دوتا کوچه پایین تر رفتم دونه دونه گشتم نبود ک نبود گمونم نخواست بگه الکی دکم کرد🤣🤣🤣🤣

یه چیزایی یادمه ولی نه به اندازه ی ماکارونی در طبیعت.

خواستی تگت میکنم بخون خگدم توش بودم هنوز بعضی کامنتا یادم میاد میخندم😂😂😂فقط اونی ک میگفت خرش گذاشته بز شو برداشته😂😂😂😂

الان دتشتم فک میکردم چ جرعتی داشتم رفتم بهش گفتم خربزه برداشتی وای پولشو کم نکردی اخه قیافش خیلی اخموود همیشه ازینا ک خط اخم رو صورتش مونده با یه شیکم جاق روبه جلو و موهای فرفری دستای سیاه گلی خیلی ترسناک بود😂😂😂

اتفاقا اساس کشی کردیم محله دیگه بعد باز امسال اومدیم تو همون محله رفتم باز ازش خربزه بخرم دیدم ای دا ...

واااای بنازم چقدم پیگیری😂😂😂این ماجراهم باحال بود کلی خندیدم😅😅