2777
2789

منو شوهرم خیلییی باهم شوخی میکنیم یعنی قبل از زن و شوهر بودن ،برای هم رفیقای خوبی هستیم بقول شوهرم رفیق فابریکه همیم😁😂😂شوخیای زیادی باهم داریم مثلا تا رومو ازش برمیگردونم ادامو در میاره تا عصبی بشم و ...😂😂😂😂

امشب همش الکی لب و دهنشو تکون میداد ک فک کنم  داره ادامو در میاره 😂😂عصبی شدم دستشو گاز گرفتم اونم هی میگف محکم تررر محکم ترررر 🥴🥴دیگه ولش ک‌ کردم میگف یعنییی یبار تو زندگیمون ب حرفم گوش دادی اونم امشب بود 🤣🤣میگم‌ من نمیتونم رو حرفت حرف بزنم خودت گفتی محکم ترر😁😁😂😂😂😂

بعد هی شوخیی میکردیم و میگفتیم میخندیدیم یهووو مودم عوض شد بهس گفتم بیا بغلم بخواب 🥲🥺🥺

اینجوری نگام کرد🤨🧐گفت میترسم ی بلایی سرم بیاری

گفتم واااا چییی؟؟؟؟😐😐😐

گفت حس میکنم ی نقشه شومی تو کلته 😐😐😂😂😂گفتم خب چییکار میخام بکنم مگه؟میگف معلوم نی شایدم بم تجاوز کنی ازت برمیاد بخدااا😂😂😂😂

اومد بغلم کلااا انگار منتظز بود ک ی نقشه ایی روش پیاده کنم😂😂

دیگ‌ گفت میخام بخابم گفتم نخاببببب بیدار بودی مسخره بازی میکردی میخندیدم 😂😂😂گف مگه من دلقکم؟؟🤣🤣

حالااااا نیاین بگین چه بچه ایین چون واقعااا بچه اییم😂😂😂😂خداروشکر دغدغه خاصی نداریم🥲

شماا چیی از این شوخیا باهم میکنین؟ما بعضی شوخیامون قابل گفتن هم نیستن 😁

تاپیک‌ هدف خاصی نداره همونطور ک‌ فهمیدین شوهرم خابید و من حوصلم سررفته 

ببخشید اگه طولانی شد🙏😘ممنون ک وقت گذاشتین و خوندین😍🫂🤍

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
همیشه خوش باشید

مرسیییی دورت بگردممممم عزیزدلمممم😍😍😍😘🙏

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه خوشبخت باشید😍❤️

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
همیشه خوشبخت باشید😍❤️

مرسیییی عزیزدلمممم قربونت برممم😍🤍🫂امیدوارم شمام مامانه ی فسقلی ناززز بشییی😍😍😍😍😍

مرسیییی عزیزدلمممم قربونت برممم😍🤍🫂امیدوارم شمام مامانه ی فسقلی ناززز بشییی😍😍😍😍😍

🥹😘😘♥️ممنونمم خدا به دلت نگاه کنه الهیی

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️