2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دعا کنید 🙏🏻🌱

دیدی بعضی وقتا انقد استرس داریم نمیدونیم چیکار کنیم همون موقع یه امداد الهی میرسه میگه حله الان برات همون موقع باشه و بگه حل برو جلو من همه جا باهات هستم

مرسی مهربون🙂❤️فقط لطفا دعام کن حضرت فاطمه هوامو داشته باشه ناامید نذارتم من پدرم مدتیه فوت شده خیلی ...

حتما داره هوات اصلا داریم تو هوا خانم فاطمه زهرا نفس میکشیم

متاسفم برات خدا بیامرزه درکت میکنم غم سنگینه خدا صبرت بده همون مغز عادت به نبودش نکرده نمیگم دل چون هیچ وقت دل فراموش نمیکنه پدر رو آخه منم بابا ندارم

حتما داره هوات اصلا داریم تو هوا خانم فاطمه زهرا نفس میکشیممتاسفم برات خدا بیامرزه درکت میکنم غم سنگ ...

خدا بیامرزه عزیزم غم آخرت باشه ❤️🌷

من واقعا تو شرایط بدیم 

امسال کنکور داشتم و الان که پدرم فوت کرده حتی نمیتونم گریه کنم چون مامانمم ناراحتی قلبی داره و حالش بد میشه 

خیلی سختمه 

خدا بیامرزه عزیزم غم آخرت باشه ❤️🌷من واقعا تو شرایط بدیم امسال کنکور داشتم و الان که پدرم فوت کرده ...

ممنون گلم 

پس بخاطر مادرت هم که شده بخون بخاطر زحمت های پدرت بخون خودت و نباز تو خیلی قوی هستی رفتی سرخاک گریه کن 

خالی بشی قرآن بخون بگو برات دعا کنه آرام میشی 

پدرتم جای بدی نرفته که رفت پیش خدا جای که آرامش و همه چی هست اصلا این سفر برگشت پیش خدا هیجان انگیز و گرنه 

بیا بعد تموم شه

ممنون گلم پس بخاطر مادرت هم که شده بخون بخاطر زحمت های پدرت بخون خودت و نباز تو خیلی قوی هستی رفتی س ...

مرسی عزیزم بابت حرفای دلگرم کنندت از خدا میخوام بهترینا برات رقم بخوره❤️

مرسی عزیزم بابت حرفای دلگرم کنندت از خدا میخوام بهترینا برات رقم بخوره❤️

چون خودمم وقتی پدر رفت تو مسیر بد زندگیم بودم کسی دست منو نگرفت برای بلند شدن از موقع میفهمم وقتی ‌کسی چیزی میگه از پدرش از سوز دلش هست 

چون خودمم وقتی پدر رفت تو مسیر بد زندگیم بودم کسی دست منو نگرفت برای بلند شدن از موقع میفهمم وقتی ‌ک ...

پس درکم می‌کنید.... واقعا یتیم بودن و بی پدری خیلی خیلی سخته . برای یه دختر انگار کمرش میشکنه 💔

ایشالا دست پدرتون تو دست آقا امام حسین باشه❤️