2777
2789
عنوان

آنقدر گریه کردم بچم مچاله شده یه گوشه💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نداره و نمیخره

یا داره و خسیس 

یا جونش نمیگیره بخره 🤔

شوهر منم خوراکی این چیزا خییییلی کم مگه چی بشه بخره اما پول میده خودم میخرم 

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

ببین عزیزمیدونم حق داری ولی این رفتارهاش ازبی پولیش نیست یعنی وقتی دستش بازم هست همین شکلیه ؟چون همسرمن وقتی نداره همین جوری خودش روبه نفهمیدن میزنه ولی دستش که هست واقعاخوب خرج میکنه اخلاقش عوض میشه

خب براش تعیین کن ماه به ماه اینقدر بریزه حسابت ، حقوقش چقدره؟

شوهرشم میگه چشم عباس آقا  سر ماه برات میریزم عزیزم😒😒 

واقعا این پیشنهادا چجوری به ذهنتون میرسه؟   استارتر به خفت و خواری افتاده از خساست شوهرش. واقعا فک میکنی بهش تاحالانگفته به من پول بده؟  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الهییییی

عزیزمممم

ببین من بابام دقیقا همینطوری بود دقیقااا یعنی مامانم که تعریف میکنه اینطوری بود

ولی ماها که به دنیا اومدینگم بهتر شد خیلی بهتر سنش که بیشتر شد بهتر شد

امیدوازم شوهرت مثل بابام باشه

شوهرشم میگه چشم عباس آقا سر ماه برات میریزم عزیزم😒😒 واقعا این پیشنهادا چجوری به ذهنتون میرسه؟ ا ...

متاسفانه بعضی هامون(منظورم اون عزیزی که این پیام رو داده نیست کلی میگم) زندگی ادمارو با زندگی خودمون مقایسه میکنیم این طفلک به قول تو داره از دست شوهرش خون گریه میکنه بعد ما تفکر ارمانی خیالی داریم. اگه انقد راحت میشد از مردا پول گرفت هیچ زنی مشکلی نداشت 

شوهرشم میگه چشم عباس آقا سر ماه برات میریزم عزیزم😒😒 واقعا این پیشنهادا چجوری به ذهنتون میرسه؟ ا ...

باید ازش بخواد ،دیگه چطوریش به خودش بستگی داره ،با زبون خوش یا سلیته گری 

یعنی چی زن بشینه برای کیک گریه کنه ،اگر از اول اقتدار داشت الان اینطوری نمیشد

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم