2777
2789
عنوان

چجوری دوتا شال میشه یک و شیصد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 54 پست
با دل خوش و حال خوش استفاده کن که لاکچری و شیک پوشی

قربونت برم عزیزدلم😘😘😘

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
اره واقعا با همین یک و شیصد نمیشه پالتو یا مانتو خوب گرفت یا حتی کیف و کفش مناسب ولی برای شال هم زیا ...

عزیزم پالتو با یک و شیصد؟؟

اینجا قیمت ها از دو سه تومن شروع میشه 

کیف و کفش معمولی هم بالای یک ، یک و نیم

(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته قسم خدارو میخورم دقیقا نمیدونم موهر کدوماس

جنس تو بازار زیاده عزیزم 

من سه سال پیش شال موهر خرید ۴۵۰ معلومه همونا الان شدن ۸۰۰ دیگه قربونت...

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

کشمیر گرون خوبعزیزم با این مبلغ الان پالتو درست حسابی و جنس خوب پیدا نمیشه خوبشما پالتو این قیمت بگی ...

درسته عزیزم پولی نیست خدایی 

ولی چون برای شال بود یکم جا خوردم فکر کردم ارزونتر باشه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
عزیزم پالتو با یک و شیصد؟؟اینجا قیمت ها از دو سه تومن شروع میشه کیف و کفش معمولی هم بالای یک ، یک و ...

اره عزیزم میدونم

چندروز پیش یه پالتو گرفتم خیلی هم خفن نیست یه چیز نسبتا معمولیه شد ۳و ۸۷۰

فقط چون این شال بود یکم جا خوردم وگرنه الان با این گرونی یک و شیصد پول زیادی نیست 

درسته عزیزم پولی نیست خدایی ولی چون برای شال بود یکم جا خوردم فکر کردم ارزونتر باشه

تازگی خرید نکرده بودی عزیزم؟

خیلی همه چیز گرون میشه به سرعت اگر یه مدت چیزی نخریده باشی خیلی شوک میشی

ولی اگر جنس شالی که خریدی خوبه ارزشش رو داشته 

من همیشه ترجیح میدم واسه جنس خوب هزینه خوب هم بکنم چون ارزشش رو داره و بهتر از خریدن چیزای بی کیفیته

تازگی خرید نکرده بودی عزیزم؟خیلی همه چیز گرون میشه به سرعت اگر یه مدت چیزی نخریده باشی خیلی شوک میشی ...

نه چون چادر پوشیدم دیگه شال نخریدم یمدت

اره جنسش که خوبه 

دقیقا منم کیفیت برام خیلی مهمه چون چیز ارزون واقعا پول هدر دادنه

اینو این

سلام عزیزم این شال هایی که شما گرفتید تقریبا توی همین رنج قیمتی هستند ، ولی خب به شما حداقل ۱۰۰ گرون فروختند ، این را هم مدنظر داشته باشید که جنس این شال ها کشمیر و ابریشم هست و کیفیت خوبی دارند ، به نظر من دیگه الان سرتون کنین و لذت ببرین 😘

سلام عزیزم این شال هایی که شما گرفتید تقریبا توی همین رنج قیمتی هستند ، ولی خب به شما حداقل ۱۰۰ گرون ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت❤️🌹