2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مگه تو زندگی ما هستیمن پسرم بیسکوییت بخوره زیرش پارچه میندازم رو فرش بریز از میزبان جارو میگیرم ...

تو زندگی شما نیستم ولی زندگی خیلیارو دیدم و میدونم خیلیا مثل شما نیستن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

موافق 

من خونه کسی نمیرم الی مادرم ومادرهمسرم 

خدایی طرف همسرم همشون بچه ددستن وبچه هامو اذیت نمیکنن 

ولی خواهرم ممممم 

خونه مادرم به بچه هام بکن نکن میکنه .دخترش بچه بیاره دمار از روزگارش درنیارم .خودش وشوهرش خیلی اذیت کردن.

مخالفبچه ها بعضا دو جمع کنترل ناپذیرنهر کس که طرفیت شیطونی معمولی بچه رو نداره نباید دعوت کنه

نمیتونی بچت رو کنترل کنی؟ اشکال نداره یهو دیدی یکی بردش تو اتاق یه گوشمالی درست و حسابی بهش داد ادبش کرد😂

مخالفبچه ها بعضا دو جمع کنترل ناپذیرنهر کس که طرفیت شیطونی معمولی بچه رو نداره نباید دعوت کنه

رفرنس علمی و معتبر این حرفتون کجاست ؟! 

اینا حرفای مامانای بیعاره وگرنه هر سنی حتی زیر یکسال هم متد تربیتی خاص به همون سن رو داره 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مردم مسئول بچه شما نیستنانتخاب شما بوده بچه دار شید انتخاب بقیه که نبوده

مگه من گفتم مردم مسئول بچه منن؟

بچه شرایطش فرق میکنه خب شیطنت در حد نرمال داره

بعضیا خیلی زباد حساسن به خونشون و نظم

من خودم بالشخصه خونه اونا نمیرم

اونا هم بهتره کلا دعوت نکنن

چون واقعا یه بچه مشکل دار فقط میتونه در کل مهمونی رو صندلیش بشینه و به هیچ چی دست نزنه

اون وقت همون مادرا فامیل رو بهم میریزن که فلانی رو دعوت کرد مارو دعوت نکرد😏

اونایی که زیادی حساسن تعدادشون کمه

من کلا جایی که قرار بشه به بچم زیادی بکن نکن بگن نمیرم

در حد نرمال بچم شیطنت داره اگر از نرمال خارج بسه معمولا سریع مهمونیو ترک میکنم

رفرنس علمی و معتبر این حرفتون کجاست ؟! اینا حرفای مامانای بیعاره وگرنه هر سنی حتی زیر یکسال هم متد ت ...

برو پونزده تومن بده پدرمادر حرفه ای درنا شریفی رو بخر

جایی که قراره به بچه زیاد بکم نکن بگن نرو کلا

مگه من گفتم مردم مسئول بچه منن؟بچه شرایطش فرق میکنه خب شیطنت در حد نرمال دارهبعضیا خیلی زباد حساسن ب ...

بعدشم خواهر های ما هرجا میرن ی اسباب بازی کتاب برمیدارن سرشون گرم شه   صاحبخونه هم بابت وسایلاش،پول داده که یچه های شما گند بزنن بهش

بعدشم خواهر های ما هرجا میرن ی اسباب بازی کتاب برمیدارن سرشون گرم شه صاحبخونه هم بابت وسایلاش،پول ...

کاملا از حرف زدنت معلوم بود خودت بچه نداری

منم کلی وسیله برمیدارم

اگرم ببینم وسیله صابخونه در خطره برش میدارم

میگم تا الانم هیچ اسیبی نزده بچم به هیچ وسیله ای

من گفتم بعضیا زیادی حساسن

بچه معلول فقط یجا میشینه