2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاتون الرژی غذایی شدید داشتن چند سالکی خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 26 پست
با همه چی اوکی بود جز اینایی ک گفتم مثلا تو سوپش من هویج و سیب زمینی میرفتم ک خب ب خصوص روی سینش خیل ...

منم تست دادم ولی درست نبود جوابش به چیزاییم که تو تست منفی بود واکنش میده

منم تست دادم ولی درست نبود جوابش به چیزاییم که تو تست منفی بود واکنش میده

ای بابا.....

چی بگم ولی یک سال رو رد کند یه مقداری بهتر میشه غصه نخور بخدا پارسال منی پام همش تو دکترا بود اونم بهترین متخصص های الرژی ک چندین ساعت معطل میشدم تو مطبشون اما گذشت و البته ک از آوا پاییز امسال الرژی فصلی داره و هر شب زادیتن میخوره واینم خیلی بده همشم مریضه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه بچه تون؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم بخدا خیلی غصه پسرمو میخورم کار شب و روز من شده گریه😭خیلی ...

هفت سالشه 

اسی بنظرت حساسیت واگیر داره ؟ممکنه از مهد کودک گرفته باشه ؟

زادیتن بهتر یا سیتریزین؟

والا زادیتن خارجی خیلی بهتره...

هم میگن ضررش کمتره هم بهتر جوابه الانم ک تو تهران هست من از داروخانه میگیرم خارجیشو

پسرم اصلا شربت نمیخوره فقط قرص امروزهم ابریزش بینی داشت

قرص زادیتن هم هست حتی اینسری ک رفتم شربت بخرم اشتباهی قرص داشتن بهم میدادن ک گفتم شربتشو میخوام...

باورت میشه از اول پاییز بچه من یا مریضه یا حساسیت داره زادیتنو قطع کنم شروع شده تا حالا ۴،۵ بار چرکی شده سینوس هاشو چرک خشک کن خورده دیگ خسته شدم