2777
2789
عنوان

اینقد سرکارم اذیت میشم دعا میکنم یه بلایی سرم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 33 پست
تو دقیقا چند ماه پیش منی ، اروم باش خدا بزرگه در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه

خییلی دارم اذیت میشم 

اعصاب و روانم داغون شده 

حتی باورت میشه من دوره آموزش هم نداشتم 

هم زمان باید کار میکردن و یاد میگرفتم و...کلا یک ماهه رفتم ازم توقع دارن همه چی کامل بلد باشم 

خدا لعنتشون کنه اعصابم به هم ریختن

مهمترین هدف تو مستقل شدن پس براش تلاش کن💞میشه دعا کنید آزمون های استخدامی بعدی شهر ما رشته من رو بخواد...ممنونم💚 شهرم رو خواست و الان منتظرم برم مصاحبه...میشه دعا کنید قبول نهایی بشم🩷 ممنونم....قبول نهایی شدم و الان یک ماه هست شاغل هستم توی بیمارستان ...کار توی بیمارستان سخت هست ولی خیلی شیرین به چیز که آرزوت  بوده و یه روزی برات غیر ممکن بود برسی...ممنونم واسه همه دعاهاتون⚘️❤️
وای از دست بعضی از پرستارادور از جون شما بعضی از منشیا هم رفتار درستی ندارن

من اصن سمتم منشی نیست 

مهمترین هدف تو مستقل شدن پس براش تلاش کن💞میشه دعا کنید آزمون های استخدامی بعدی شهر ما رشته من رو بخواد...ممنونم💚 شهرم رو خواست و الان منتظرم برم مصاحبه...میشه دعا کنید قبول نهایی بشم🩷 ممنونم....قبول نهایی شدم و الان یک ماه هست شاغل هستم توی بیمارستان ...کار توی بیمارستان سخت هست ولی خیلی شیرین به چیز که آرزوت  بوده و یه روزی برات غیر ممکن بود برسی...ممنونم واسه همه دعاهاتون⚘️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خییلی دارم اذیت میشم اعصاب و روانم داغون شده حتی باورت میشه من دوره آموزش هم نداشتم هم زمان باید کار ...

عزیزم یه ماه! یه ماه دوماه چیه اصن اخه ، اونا توقع بیجا دارن قطعا اوناهم حتی با سابقه هاشون یجاها نقص هایی دارن کاملاااا درکت میکنم و درجایگاه تو بودم فقط اعتماد به نفس داشته باش و هروقت ایرادی گرفتن اگه بجا بود بگو باشه درستش میکنم اگه بجا نبود بگو نه اینطور نیست و خونسردانه از حق خودت دفاع کن و کلا برات مهم نباشه روزی هممون و خدا میده هیچکس روزی کس دیگه ای رو نمیده پس از هیچ کس یا موضوعی تو واهمه نیفت ان‌شاءالله موفق باشی کم کم راه میفتی چه از نظر کاری چه ازین نظر که باید چجوری باهاشون برخورد کنی فقط صبر و تلاش کن به وقتش بهترینا پیش میاد به دست خدا