2777
2789
عنوان

کیا زیر چونشون مو داره

147 بازدید | 24 پست

منظورم خیلی زیاده

من میترسم بچه دار نشم از الان بیفتم دنبال درمان؟

میخوام همون سال اول بچه بیارم 

انقد اعصابم خورده و ناراحتم

من شوهرم خیلی حساسه خیلیم بچه دوس داره و براش مهمه

آزمایش هورمونی دارم ک برم لیزر ولی نمیدونم برا بچه دار شدن چ اقدامی انجام بدم چون یه سال دیگه عروسیمه چیو باید از الان شروع کنم؟

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر  شاید تنبلی داری  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
واقعا تاثیرداره رو بچه دار شدن؟من خودم اوایل کم بود ولی بعد بند انداختن زیاد شد

بخاطر بند انداختن نیس کم کم زیاد میشه

من عمه هام دارن بچه دار شدن

فقط یکیشون شوهرشم مشکل داشت دیر بچه دار شد خیلی دیر

موها رو چیکار کردی رفتی لیزر؟یه تاپیک دیدم زده بود عروسمون ریش داره کلی ناراحت بود خیلی ناراحت شدم و ...

بند میندازم همیشه نه لیزر زیادش می‌کنه یا با موچین میکنم یا بند

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

منم داشتم و نشونه از تنبلی تخمدان هس رعایت کردم بچه دار هم شدم ب راحتی..اول از همه هر نوع شیرینی شکر کیک نوشابه هرچیزی ک شکر داره رو قطع کن‌.پیاده روی و تحرک زیاد داشته باش..مصرف خوراکی های کارخانه ای آدامس و پفک و هرچیزی ک تو سوپر مارکت هس رو قطع کن بجاش سبزی جات بخر و بخور بجاش میوه بخور..بجای کیک و شکلات ..خرما و کشمش بخور ..هزینه های لباس و لوازم آرایش و خوراکی های مغازه رو حذف کن بجاش مغزیجات و پروتئین بخور ‌.کلا سالم خواری کنی باردار میشی و اینکه برا موی چانه هم باید لیزر بری وگرنه حتی خوب بشی قطع نمیشه رشدش

خب میرم دکتر قرص هورمونی میده

حالا تشخیص دکتر هرچی باشه  حتما اونو انجام بده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بخاطر بند انداختن نیس کم کم زیاد میشهمن عمه هام دارن بچه دار شدنفقط یکیشون شوهرشم مشکل داشت دیر بچه ...

اینو گفتی من ترسیدم 

الان دغدغه بچه دار شدنم اضافه شد😂

اما نهان برای تو پر میزند دلم...! M💖

بند میندازم همیشه نه لیزر زیادش می‌کنه یا با موچین میکنم یا بند

شوهرت به روت نیاورده؟

چون من میگیرم ولی در میاد یه جوری ک معلومه ولی نمیشه با موچین گرفت

شوهرت به روت نیاورده؟چون من میگیرم ولی در میاد یه جوری ک معلومه ولی نمیشه با موچین گرفت

نه تا حالا نگفته ولی خودم متنفرم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار