2777
2789

ازیکنفر خیلی اسیب دیدم خیلییی

امشب توی جا نمازم با گریه نفرینش کردم  :) 

خیلی اذیتم کرد خیلیییی

بنظرتون خدا جواب میده؟ 

نگید به خودم برمیگرده که من اصلا کسی را تاحالا نفرین نکردم فقط همین ادم بود

با تموم وجودم دلم میخواد به خاک سیاه بشینه 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نفرین حق باشه آره می گیره 

اگه ناحق باشه برمی گرده به خودت 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
به احتمال زیاد اره ممکنم هست طول بکشه

من هیچ کاریش نکردم هیچی

هیچ اسیبی از من ندید😄

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

مگه پیغمبری که زود جواب نفرینت رو ببینی

مگه گفتم زود نتیجه بده

همیشه وقتی دلت از کسی شکست بخدا بگو واگذارش کردم ب خودت

بعد چیکارش میکنه؟ 

میترسم ببخشه یا کاریش نداشته باشه

اگه نفرین حق باشه آره می گیره اگه ناحق باشه برمی گرده به خودت

نه خیلی حقه خیلی  :) 

بعد چیکارش میکنه؟ میترسم ببخشه یا کاریش نداشته باشه

وقتی تو نبخشیش اون صد در صد نمیبخشه نفرین نیست بیشتر توکل و اعتماد بخداس

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

همه چی بخواست خداست ما از کجا بدونیم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

رهاش کن خدا چنان بزاره تو کاسه اش

من کسی دلمو بشکنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره به خاک سیاه میشینه اونم جلو چشم خودم ولی هیچ وقت نفرین نمیکنم فقط اون لحظه که دلم شکست میگم خدا سپردم به خودت دیگه ام فکر نمی‌کنم تا خبر طرف میاد