drmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 127 عنوان من میخوام بدونم 30 بازدید | 5 پست به بلوغ فکری و عقلی رسیدم یا نهاز کجا بفهمم ( به غیر رفتن پیش ی مشاور چون تو ارتباط کلامی نمیتونم منظورمو برسونم)تست روانشناسی می شناسید که کمک کنه تو این زمینه امروز | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساموحد عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1208 خب با توجه به واکنشی که نسبت به اتفاقات اطرافت میدی و طرز رفتارت خودت متوجه میشی دیگه
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 3387 اگ از حرفایی ک میزنی یا کارایی ک میکنی و رفتارایی ک از خودت تو موقعیت های خاص نشون میدی، بعدا پشیمون نمیشییعنی رسیدی دیگه
drmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 127 خب با توجه به واکنشی که نسبت به اتفاقات اطرافت میدی و طرز رفتارت خودت متوجه میشی دیگه نه اصلا متوجه نمیشم ب نظر خودم رفتارم درسته ولی نظر من مهم نیست که در واقع باید معیار و مبنا اصلی و منطقی در نظر گرفته شه نه مبنا سلیقه ای
drmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 127 اگ از حرفایی ک میزنی یا کارایی ک میکنی و رفتارایی ک از خودت تو موقعیت های خاص نشون میدی، بعدا پشیمون ... پشیمون نمیشم چون به نظر خودم رفتارم درستهو خب من نظر خودم نمی تونم معیار قرار بدم ممکنه خودم فکر کنم رفتار درستی دارم نشون میدم اما در واقعیت اینطور نباشه در نتیجه باید یک مبنای کلی وجود داشته باشه