2777
2789

چقدر بدبخت و دل سیاهین

حال آدمو بهم میزنین

وقتی یکیو دوست داشته باشی به چشمت قشنگترینه

قرار نیس بیای زر بزنی که

انگار چاقو زیر گلوتون گذاشتن نظر بدین

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد یە سریاتون گوشت تلخید هر کسی شوهر یا زنش بە چشمش قشنگە چون دوسش دارە مسلما شوهرای شمام بە چشم خودتون قشنگن حالا یە سریا ذاتن کاریزماتیکن اونا حسابشون جداست چرا اینقد وایب بد میدید 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

وای دختر چه کاری کردیاین که دیگه عقد نمیکنه/:

من نخواستم عقد هنوز زوده 

البته هنوز مونده 

منتظر ساخت خونه ایم انشالله ببینیم چی پیش میاد

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

چقد یە سریاتون گوشت تلخید هر کسی شوهر یا زنش بە چشمش قشنگە چون دوسش دارە مسلما شوهرای شمام بە چشم خو ...

خوششون میاد هیت بدن حالا خودشونو تو آینه نگاه کنی سکته رد میکنی باز ما شهامت داریم عکسمونو میزاریم

هر کس یه سلیقه داره احترام که نمیتونن بزارن به نظر هم پس دعوا میشه و توهین

بابت اون روز معذرت میخوام

رفتی و تاپیک هات وایب اش مثل دوستات بود..

من همیشه تاپیکتو میخوندم و وایب خوب میگرفتم 

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.