2777
2789

اینو من تو همین سایت خوندم که گفتن از ۷۰ شدن ۸۵ منم رفتم دانه شنبلیله گرفتم آسیاب کردم خوردم این که مزه ی زهر مار میده و تلخه به کنار من همیشه ۱۰ الی ۱۲ روز بعد از تموم شدن پری تخمک گذاری داشتم حالا ۵ روز بعد از تموم شدنش ترشحات زیاد داشتم و همچنان دارم زیر دلم هم مثل پریودی درد میکنه گفتم نکنه پریودیم هم بندازه جلو ؟؟

بازم اینا همه به کنار باز تو همین سایت دیدم گفتن تا زمانی که میخوری تاثیر داره وقتی قطع کنی همش برمیگرده 😑

کاربری سوم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنید این کارو

هر چیزی رو نخورید. هر کاری رو نکنید

یهو میبینید به قیمت جونتون تموم میشه

این چیزا هم همش خرافاته دروغه و اصلا پایه ی علمی نداره!

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

مزه لجن و سگ مرده میده با گزنه قاطی کردم من تاثیرداشت حالا واست؟؟؟من چندروز خوردم ول کردم نتونستم بخورم

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

اگه حالا این راه موثر هم باشه، از ی طرف سوده، ی طرف ضرر

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

دیگه نخور

هورمون هات به هم میریزه

هیچ چیزی رو سر خود نخور🤦‍♀️

سایز فقط بعد ازدواج کنی و بعد بچه دار شدن و شیر دادن تغییر میکنه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

نکنید این کاروهر چیزی رو نخورید. هر کاری رو نکنیدیهو میبینید به قیمت جونتون تموم میشهاین چیزا هم همش ...

اتفاقا درسته کاملا 

شنبلیله هورمون زنانه رو بالا میبره و حجم سینه افزایش پیدا میکنه 

اخه هورمون استروژن داره و تاثیر داره

استروژن باعث سرطان سینه و کیست میشه 

خطرناکه نخور

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند