2777
2789
عنوان

بیاید بگید رسم مادر زن سلام چطوریه

171 بازدید | 30 پست

من میدونستم که روز ۳ مادر زن دعوت میکنه و کادو میده

روز ۷ مادرشوهر 

الان مامانم میگه میدونی دیگه باید کادو هم بیارن ، مثلا داماد خالم ربع سکه برده بود بعدش میگه نه نمیخواد واسه من چیزی بگیری به اونا هم هیچی نگو 

از طرفی ما وضعیت مون خیلی بده ، و اینم میدونم تا اون موقع هیچی پول نمیمونه واسه این کار

بعد خب اینجوری منم ضایع میشم جلوی مامان و بابام 

چیکار کنم😔

چی بگم والا وام بردار

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما رسم داشتیم طلا میبردن برای مادر زن سلام ولی منو شوهرم چیزی نبردیم شوهرم دستش خالی بود و مادرم اصلا بروی من نیورد چون خوشحالی و خشبختی بچش مهم تر از ی تیکه فلز بود

دیگه این رسمای قدیمی رو کسی اجرا نمیکنه یه خواستگاری رسمیه یه عقده یه عروسی دیگه. فوقش عیداول یه عی ...

تو تاپیک های قبل توصیح دادم ، واسه من هیچ عیدی و هیچی نیاوردن

ولی این مادر زن سلام و چیکار کنم

تو تاپیک های قبل توصیح دادم ، واسه من هیچ عیدی و هیچی نیاوردنولی این مادر زن سلام و چیکار کنم

انجام ندین یه عذرخواهی کنین  یا یچیز سبک بگیرین  چخبره اول زندگی

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
لباس باشه ضایع نیست؟

الان با این وضع کی طلامیتونه بخر مگر اینکه طلا درحد یک گرم بشه خرید

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️