2777
2789
عنوان

عکس شام بهار🥰شما چی دارین😍

9655 بازدید | 208 پست

فقط قیافه برنج قشنگم😍👆👇

@toranjbano   بیا عزیزم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

کی دلش میاد این برنجو بخوره😂😋

نوش جان

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین بهار

آدم دلش نمیاد اینو بخوره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کی دلش میاد این برنجو بخوره😂😋نوش جان

😅😅😅🥰🥰🥰

مرسی قشنگم💋💖

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.