2777
2789
عنوان

بارداری

120 بازدید | 19 پست

سلام خانوما

من الان هفته پنجم بارداری هستم

زیر دلم درد میکنه

مثل درد زمان پریودی

امروز سونو دادم کیسه زرده و ساک حاملگی مشاهده شد گفت برای قلب زوده

رفتم پیش دکترم

گفتم درد دارم گفت شیاف سیکلوژست استفاده کن

خیلی میترسم که غیر طبیعی باشه

سه روزه این درد ها بیشتر شده

مثل درد زمان پریودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان دراز کشیدم ولی باز درد دارم😭انگار یا پریودم یا میخوام بشما

دردت مداومه؟یا قطع میشه باز شروع میشه؟

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

ببین هفته های اول درد داری بعد به مرور آروم تر میشه ، و خیلی مهمه زیاد کار نکن ،زیا واینستا بذار نطفه محکم بشه .سنگین اصلا بلند نکن

دردت مداومه؟یا قطع میشه باز شروع میشه؟

دو روزه که بیشتر شده

الان مثلا نزدیک به نیم ساعته درد دارم

دیشب مهمان داشتم زیاد سر پا بودم با اینکه همسرم خیلی کمک‌کرد ولی یه دردی گرفت زیر دلم که از شدت درد خم شدم

عزیزم منم هفته ۵ درد پریودی داشتم ولی یه روزش چندساعت خیلی شدید بود... یه کم هم لک بینی داشتم ک‌دکتر شیاف داد و گفت ۱‌۰ روز استراحت 

شکر خدا بعدش همه چی خوب بود الانم ۲۶ هفتم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دو روزه که بیشتر شدهالان مثلا نزدیک به نیم ساعته درد دارمدیشب مهمان داشتم زیاد سر پا بودم با اینکه ه ...

خب عزیزم همون دیگه