2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش من دوتا چیز شنیدم

یکی میگفت ماکارونی رو اگر بذاری تو یخچال بعد گرمش کنی خطرناک میشه؛پس بنظر میاد به برند ربط خاصی نداره

یکیم بود میگفت اصلا این اتفاقا برای ماکارونی نمی افته و اینا همش شایعس👀

آدم میمونه چیو باور کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مرگ بچهای تهرانی برای مرداد ماهه  و دختر هوازی برای مهر دلیلشم مشخص نیست  اگه مشکلی تو ماکارونیا بود  خب فقط همون دوتا بسته که اونا خریدن نبوده لابد ی خطیاز تولیده که تو کل بازار ایران پخش شده پس چرا فقط این دو خانواده بودن همش شایعه اس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ما امشب ماکارونی زر داریم

وای نخور ما فامیلمون خورده بود چندروز پیش معده درد وحالت تهوع گرفته بود آدم بزرگ هم بود همین مارک

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

برندای معروف استفاده کنید مثل زر،مانا،مک 

میدونید اگر اگر از ماکارونی بوده باشه دراون کارخونه رو تخته میکردن احتمالا از ربش،سسش،یا مایه ماکارونی بوده ویا ماکارونی فله ای بوده الکی ب خودتون تلقین واسترس ندید ب حدکافی استرس دارن مردم استرس دشمن سلامتی وسیستم ایمنی بدن هست 

سالم باشیدوبرقرار🦋🌹