2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین بگین خس خس سینه بچه تون چقدر طول کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 60534 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم همسر من خیلی از ناحیه گلو ناراحته همیشه میگه انگار چیزی تو گلومه پایین نمیره، حالت خلط د ...

سلام آره عزیزم میشه تول باشه یه سری مامان بزرگم همش میگفت گلوم درد میکنه بنده خدا یبار دکتر رفت دید درست نمیشه بیخیال شد خودش میگفت من نول شدم بقیه مسخرش میکردن تا اینکه رفت زنه گفته بود هسته خرما گیر کرده بود ردش کردم میگفت همون که اومدم درست شدم

من میدونم که میتونم💪💪💪
سلام عزیزم همسر من خیلی از ناحیه گلو ناراحته همیشه میگه انگار چیزی تو گلومه پایین نمیره، حالت خلط د ...

دختر من کوچیکه نمیتونه بگه دکتر انجام نمیده شما کجا هستین .

من میدونم که میتونم💪💪💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توشهریار هست    پرسوجوکن انشاالله که تو تهران  پیدا میشه باز از کسایی که خود تهران م ...

کسی رو میشناسین تو شهریار که راهشو ببنده گلوی بچه چیزی نمونه پسرمن 4سالشه هرماه میریم اسلامشهر بچه خودش خیلی اذیت میشه 

دخترترک هستم ویه پسرشیطون توزندگیمه که بیشنرازجونم میخوامش خدایا شکرت

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دخترم نارس دنیا اومد و به پروتین گاو هم حساسیت داشت خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عمر  بده  طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگول بد سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر  الان که فصل مدسه ها هست بهترین ماده غذایی برای بچه ها هست چون هم هوش رو بالا میبره هم از خستگی جلو گیری