2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اتو مو خواست منم ندادم

995 بازدید | 30 پست

اصلا پول ب لوازم ارایشیو این چنین چیزا نمیده عروسی هرجا دعوت باشیم لحظه ۹۰ میاد تو سالن میگه بیا ارایشم کن یا فلان چیزتو بده  منم پوست صورتم حساسه سریع خشک میشه جوش میزنه میرم خدا تومن پول لوازم ارایشی میدم خودمم استفاده انچنانی ندارم جز مراسمات موهام لخته شوهرم ی اتو مو داره هرجا میرن زنگ میزنه اتو موتو بده منم امروز گفتم خراب شده. بعدم گفتم عزیزم قیمتی ندارن که شما انقد لازمتون میشه چرا یکی نمیخرین اونم ناراحت شد قطع کرد. وسیله ای رو هم که میبره دیگه پس نمیده یبار ب گوشواره برد پس نداد یبارم لباس کلافم کرده  هی بهانه میارم هی ولکن نیست این بشر وضعشونم توپه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم ارزش ندارع بخاطر یه اتو مو بخوای دلخوری درست کنی اونم عروسی به عروسی من بودم میدادم خواهر همسر ...

عزیزم عروسی ب عروسی نیست تولد مهمونی دورهمی من پول ب وسیله دادم خودم استفاده کنم مگه چنده نهایت میتونه  یدونه از این مسافرتیا که ۲۰۰ ۳۰۰ تومنه بخره 

ن بدل بود منتها چند سال پیش ب اسم طلا روس۳۸۰ خریده بودم

اصلا هر چی

چرا نباید امانت پس بدن

چند سال پیش یه جا مستاجر بودیم

یه همسایه ی مزاحم وقت نشناس داشتیم

یه بار اومد چسب حرارتی خونه مون دید گرفت برد الکی 

من باهاش گل درست می کردم 

چند روز دیگه اومد گفت دخترم چسب تفنگی رو زده تو برق سوخته

بیا بریم از یه جا ارزونشو برات بخرم🙄 مثل مال خودت

یعنی مال خودت جنسش خوب نبوده سوخته

اینقدر ناراحت شدم

گفتم لازم نیست خودم میرم میخرم

خریدم ولی هیچ وقت مثل اون اولی نشد

منم گلسازی رو گذاشتم کنار

اصلا وسایل آرایشی میشه گفت شخصیه،شما هم هزینه کردی واسه خودت،اونم واسه خودش هزینه کنه تهیه کنه هرچی  لازمش میشه،قرار نیست هزینه دیگرانو بپردازید

ای دوست برایم دعا کن🌹