قرار بود بریم خرید یه مدت افتادیم تو اثاث کشی یه خرید اساسی نیاز داریم نون و برنج مون تموم شده ازبس درگیر بودیم میخواستم ماکارونی درست کنم ولی شنیدم چند نفر در اثر خوردن ماکارونی مردن راسته ؟ شما جدیدا درست کردین نمیدونم چکارکنم الان ماکارونی از قبل تو خونه دارم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط وقتی پختین بیرون یخچال نذارین و مجددد خوب گرمش کنین
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دروغ بود اما من جدیدا زر ماکارون میپزم موقع خوردن حس میکنم لیزه!یجوری سر میخوره تو دهن! للبته هیچیمم ...
من ماکارونی از قبل تو خونه دارم چندبار درست کردم خوردیم گفتن اگه تو محیط آزاد بمونه بیرون یخچال بعد درست کردن یه سم تولید میکنه که مسموم میشه آدم یکی تاریخ انقضا گذشته نباشه یکی هم به نظرم دیگه شور همه چی در اومده کنسرو مایع ماکارونی چیز بیخودی هست مواد نگهدارنده داره یه عالمه بعدش معلوم نیست چی هست اصلا
دروغ بود اما من جدیدا زر ماکارون میپزم موقع خوردن حس میکنم لیزه!یجوری سر میخوره تو دهن! للبته هیچیمم ...
چرا فکر میکنید دروغه ؟ چون شما خورد و نمردید ، نمیگید ممکنه برندها فرق کنه ؟! بعدشم من در اوردی نی نی سایت نیس که دروغ باشه ، وزارت بهداشت هم بیانیه داده سرچ کنید داخل گوگل
عزیزم پزشکی قانونی اعلام کرد دلیل فوت قصور پزشک بوده نه ماکارونی اگر میشه دلهره و ترس و نگرانی و شای ...
عزیزم من خودم خیلی ماکارونی دوست دارم ولی خوب الان واقعا هیچی بعید نیست آدم یه چیزی که میشه میمونه کلا همون یه مسمومیت ساده هیچی نباشه بری بیمارستان برگردی باید ۱ت راحت خرج کنی آدم به خاطر همین ترس برش میداره الان یه عالمه خانوار هستن که میبینی هفته ای دوبار هیچی نباشه ماکارونی میخورن شاید هم خواستن کارخونه اش خراب کنن پیش مردم