2777
2789

سلام، م اول تجربه خودمو بگم

من زندگیم دو بخش داره 

یکی قبل از نماز 

و دیگری بعد از نماز 

قبل از نماز یه آدم افسرده و دپ بودم 

به دل شکستن اهمیت نمیدادم 

حق الناس( غیرمالی) برام مهم نبود 

فک میکردم تو این دنیا خیلی تنهام و هزاران احساس و انرژی منفی 

اما الان احساس تنهایی نمیکنم، آرامش دارم و رفتار و اخلاق و کلا شخصیتم نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده که خب باز هم برای پیشرفت جا داره و خیلی مراحل مونده که هنوز طی نکردم 

قبلا سعی می‌کردم جواب کسی که دلم و شکسته رو مثل خودش بدم، ولی الان به عدالت خدا معتقدم و میدونم کسی که دلمو بشکنه قطعا تاوان پس میده و می‌گذرم ازش 🌱

شما چی؟ 

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

من مسیحیم

۲ سال آتئیست بودم انجیلا رو سوزوندم به خدا فحش ناموسی میدادم.

اولاش یه حس بیداری داشتم که یس بقیه خوابن و ببخشید احمقن من یک بیدار و  اگاه تنها حرف دانشمندا برام سند بود بیگ بنگ و اینا.

انقدری که مطمئن بودم خدا نیست از اسمم مطمئن نبودم. افسرده شدم تا زندگیم مشکلی داشت هیچکسی نبود .

یه روز یه غروب بارونی برگشتم به خدا.

هر روز ۱ ساعت عبادت میکنم و واقعا حسشو میفهمم ادن حس معنوی اون حس ارتباط با خدا و عیسی

واقعا وایب خوبی داره

هرکسی نماز نمیخونه(۹۹ درصد اینجا مسلمونن) حتما بخونید حسشو میفهمین.

البته تحقیق کنین با عشق بخونین ن چهار تا متن تکرار کنین. همون نخونین بهتره. عشق به خدا هست که عبادتو معنوی میکنه. نه ۴ تا جمله

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

فقط میتونم بگم نماز شبیه نفس واسه روحم میمونه اگه از خدا دور باشم هر کجا که باشم حس میکنم جایی که باید باشه نیستم 

حالمو خوب میکنه خیلی خوب میکنه و حسه آرامش و امنیتی که ازش میگرم ی چیزه دیگس و اینکه توی زندگیم خیلی مشکلات داشتم که به قلبم خیلی آسیب زدو خیلی ناراحتم کرد و لی حالا نماز  انگار  از قلبم محافظت میکنه و حالمو خوب میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مسیحیم۲ سال آتئیست بودم انجیلا رو سوزوندم به خدا فحش ناموسی میدادم.اولاش یه حس بیداری داشتم که یس ...

دقیقا 

بعضیا از روی یک نوع حس اجبار نماز میخونن، اگه با عشق باشه خیلی قشنگه ❤️

اما یه سوال 

شما بنظرتون مسیحیت دچار تحریف نشده؟ 

این سوال منو بنا بر جسارت نزارید اتفاقا خیلی حضرت عیسی علیه السلام رو دوست دارم... ولی میخوام نظرتون رو بدونم 

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

من مسیحیم۲ سال آتئیست بودم انجیلا رو سوزوندم به خدا فحش ناموسی میدادم.اولاش یه حس بیداری داشتم که یس ...

مسیحی واقعن 

خوشحالم که برگشتی 

این حقه انتخاب خودته ولی دوست نداره مسلمون بشی گلم ؟نمیخوام ناراحت بشی ولی در موردش تحقیق کن 

من وقتی برای اولین بار البته بعد از مدتی چون قبلش نمازم. میخوندم وکتاب مفاتیح ودعا رو از جلوی دستم نمیشد جمع کرد ولی بعد اتفاقی برام افتاد که از هر چی نماز ودعا بود سرد شدم ولی بعد که دوباره شروع کردم بار اول که نمازمو خوندم چنان ارامشی بهم دست داد که هیچوقت فراموش نمیکنم بعد از اون  هر بار که نماز میخونم اون ارامش بار اولی رو ندارم نمیدونم دلیلش چی بود ولی بعداز اون نماز احساس میکردم هیچ غم وناراحتی ودردی ندارم مثل کسی بودم که رو ابرا وفضا شناوره میگم چند سال گذشته ولی هنوز به یاد اون حس که میفتم میگم یعنی میشه یه بار دیگه تکرار شه برام 

دقیقا بعضیا از روی یک نوع حس اجبار نماز میخونن، اگه با عشق باشه خیلی قشنگه ❤️اما یه سوال شما بنظرتون ...

کاملا دسته👌👌🥰🥰

حقیقتا نه😅💞 

نه سوالتونو اصلا بد برداشت نمیکنم🥰

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

فقط میتونم بگم نماز شبیه نفس واسه روحم میمونه اگه از خدا دور باشم هر کجا که باشم حس میکنم جایی که با ...

واقعا 

مثل یه سرمایه است 

بنظرم بهترین ثروت داشتن آرامشه ثروت تو داشتن مادیات نیست 

مسیحی واقعن خوشحالم که برگشتی این حقه انتخاب خودته ولی دوست نداره مسلمون بشی گلم ؟نمیخوام ناراحت بشی ...

آره گلم خانوادتا مسیحییم 

راستش دوست داشتم درست رو انتخاب کنم واسه همین تحقیق کردم .

قرآنو خوندم. یه چیزاییش اصلا نتونستم بپذیرم. بنا به توهین به وقت نباشه💞❤

الان قصدی دیگه ندارم.

کاملا دسته👌👌🥰🥰حقیقتا نه😅💞 نه سوالتونو اصلا بد برداشت نمیکنم🥰

عزیزم ❤️

ان‌شاءالله موفق باشید 

میدونی من هیچوقت دست از تحقیق درباره ادیان به ویژه اسلام برنمیدارم چون اطلاعات من، شما و همه درمورد خیلی چیزا ناقصه 

تاجایی ک بتونم ادامه میدم، و احتمالا تغییر هم میکنم 

همونطور که قبلا مذهبی نبودم و الان مذهبی شدم بعدا دوباره تغییر میکنم 

تاحالا ترجمه قرآن و کامل خوندید؟ 

عزیزم ❤️ان‌شاءالله موفق باشید میدونی من هیچوقت دست از تحقیق درباره ادیان به ویژه اسلام برنمیدارم چون ...

بله گلم همین هفته پیش💞

من وقتی برای اولین بار البته بعد از مدتی چون قبلش نمازم. میخوندم وکتاب مفاتیح ودعا رو از جلوی دستم ن ...

کاش همه نمازامون همین حس و بهمون القا می‌کرد 

چیزی که نماز و آرامش بخش تر میکنه دوری از گناهه 

شاید اون روز مرتکب خطایی نشدید برا همین انقدر حس خاصی داشته براتون 

آره گلم خانوادتا مسیحییم راستش دوست داشتم درست رو انتخاب کنم واسه همین تحقیق کردم .قرآنو خوندم. یه چ ...

ببین گلم نمیدونم توی قرآن چی دیدی منم اصلن نمیخوام توهین کنم فقط خواستم راهنمایی کنم ناراحت نشی 

بنظره من خدا خودش بهترینو برای ما میخواد پس چرا اسلامو گفته اسلام کامل ترین دینه به دینه شما توهین نمیکنما اتفاقا خیلیم دوس دارم 

ولی بیا درک درستو به بین همین که خدا داره تو قرآن حرف میزه تو رو با ارزش میکنه توی نماز داری باهاش صحبت میکنی و غیره 

بیا بیشتر با اسلام آشنا شو یا ختی از زندگی معصومین 

حضرت فاطمه امام علی امام حسین 

حداقل داستانای زندگیشونو بخون و در مورد اسلام تحقیق کن 

قرانو با دیده دیگه ای نگاه کن که خدا توی میگه از چیزی که توی دلت میگذره آگاهه  یا تو رو رها نکرده 

البته نظره خودته ولی اسلام .... تحقیق درست راجبش کن گلم 

امیدوارم تو بهترین مسیر قدم بزاری 🩷💫