2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار همسرتون ماهیانه چقدر پول میده به شما ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 53 پست
😂😂 آخه حقوق شوهرم اونقدر نیست که بخواد ماهی ۱۰ میلیون به من بده ، ولی خداییش اصلا خسیس نیست‌ . پول ...

😂😂من هر ماه با شوهرم سر خرجی دادن مشکل داشتم حقوق میگرفت نیگفتم پول بده ب من باشه میگفت ولی نمیزد یا کمتر میزد 

دیگه کارت یارانه رو‌گرفتم بی منت اونم راضیه منم 😂😂.

خوبه ک داداشتم از اوناست ک پول میدن حتی با اینکه زنش حقوقش بیشتره اخه مردا اخلاقاشون متفاوته

آره بستگی به اخلاق مرد داره. 

زن داداشم میگه من واسه خونه هم خرجی نمیکنم ، مگر اینکه اداره شون بن خرید ، برتج و مرغ و ... بدن ،میاره خونه ، ولی میگه مثلا خودم نمیرم بیرون گوشت و مرغ با پول خودم بخرم . خرج زندگی با داداشم هست

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂من هر ماه با شوهرم سر خرجی دادن مشکل داشتم حقوق میگرفت نیگفتم پول بده ب من باشه میگفت ولی نمیزد ...

خوبه ، یارانه هم ۶۰۰ هست دیگه 

حالا قراره اونم قطعش کنن 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
آره بستگی به اخلاق مرد داره. زن داداشم میگه من واسه خونه هم خرجی نمیکنم ، مگر اینکه اداره شون بن خری ...

زنداداشت زرنگه الان با اون پولا میتونه سرمایه گذاری کنه یا طلا و اینا بخره ایندشو قشنگ تضمین میکنه

زنداداشت زرنگه الان با اون پولا میتونه سرمایه گذاری کنه یا طلا و اینا بخره ایندشو قشنگ تضمین میکنه

آره میخره ، داداشم خبر داره و کاری نداره . میگه پول خودته ، هر جور دوست داری خرج کن. 

نه برا ما ۱ و ۲۰۰ س نفریم .ینی واقعا قرار قطع کنن

آهان فکر کردم ۲ نفر هستید . 

میگن که قراره قطع کنن ، ماه پیش هم دیر ریختن و برای بعضی ها نریختن.

آهان فکر کردم ۲ نفر هستید . میگن که قراره قطع کنن ، ماه پیش هم دیر ریختن و برای بعضی ها نریختن.

خدا نکنه قط،کنن من هر ماه کلی کار انجام میدم با این پول .

امسال  وضع مالیمون واقعا خراب بود من با خمین یارانه قرمه سبزی و اوبیا سبز و خیار شور و وشایل ترشی و اینا گرفتم  قط کنن من بد بختذمیشک رسما