2777
2789
عنوان

توهین به کاربرها

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 85 پست
ولی کاش این موضوع که در مورد یه قومیت تاپیک میزنن بعد از بقیه می‌خوان که در موردش توضیح بدن رو تموم ...

دقیقا

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی دعوا بود؟

یه نفر توهین میکرد به کسایی که ازدواج کردن

و اینکه یه تاپیک دیگه هم می‌گفت من مستقل هستم و تحصیل کرده رشته من بهترین رشته هست و آینده داره مثل بقیه شغل ها نیست 

منشی ها حمال هستن 

یه نفر توهین میکرد به کسایی که ازدواج کردنو اینکه یه تاپیک دیگه هم می‌گفت من مستقل هستم و تحصیل کرده ...

چقد عقده ای😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
😍😍👌👌 عالی

اردت ترنج جان جانان 🥰😘😘

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یه نفر توهین میکرد به کسایی که ازدواج کردنو اینکه یه تاپیک دیگه هم می‌گفت من مستقل هستم و تحصیل کرده ...

یه استادی داشتیم به دانشجوها با حرکات اینجوری فوری میگفت تو فلان مشکل داری کامل توضیح میداد میگفت برو خودتو درمان کن. 

حیف مرد بود نی نی سایت نداره ب این جور کاربرا بگه😅😅😅😅😅

خآنم گل باشخصیت و کدبانو ،خیلی از سلیقه ات خوشم میاد و عکاسی توانمند هستید موفق باشید

فدااای محبتت بشم مهربانو ممنونم‌ شما به من لطف داری😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقاکاربری من الان شناسنامش چیه؟😅🥰

از نظر من فروتن🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

از نظر من فروتن🙏

بوس به کلت😂❤💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

بوس به کلت😂❤💞

بوج ماچ❤🥰😘

اردت ترنج جان جانان 🥰😘😘

قربونت برم من مهربونم، سلام و عرض ارادت از منه بانو 😍🥰😘🌺خوبی فداتشم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫