2777
2789
مرغ یدونه بزرگ چقد درکیاد همیشه شوهرم میگیرع نمیدونم کیلو چنده

۹۰ ایناست یه مرغ بگیر ،هویچ هم سرخ کن مثل تبریزی ها ،مادرشوهر من همیشه بزرگ میگیره به تعداد نمیذاره مثل توی یه ظرف سینه با کلی هویچ و سیب  زمینی 

ولی ما ایتطوری نیستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو محلمون یدونه چلو کبابی هست یه سیخ کوبیده با برنجو گوجع رو ۴۵تومن میده همیشه سرشون ب شدت شلوغه بر ...

اره بخر اینو ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
۹۰ ایناست یه مرغ بگیر ،هویچ هم سرخ کن مثل تبریزی ها ،مادرشوهر من همیشه بزرگ میگیره به تعداد نمیذاره ...

۹۰ مرغ بزرگ مگه میشه ....دوتا رون ۷۰تومن میشه مرع بزرگ ۲۵۰ اینا میشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
استارتر بیا راه حل بدم برو از اسنپ پی اندازه 1 میلیون خرید کن از ی سوپر گوشت قسطی تو 4 ماه بده قسط ا ...

عشقم اسنپ پی روغن سفارش دادم پنج تا سه لیتری بیستو هفتم میارن من مرغو برا فردا میخام

ازاین به بعد بی گدار به آب نزن 

نداشتی دعوت نکن 

منم تازه عروس بودم هی تارف میکردم بیاید خونمون الان اصلا تارف نمیزنم اصلا واصلا کسی مگه منو دعوت میکنه که من طرفو دعوت کنم 

من جز خونه پدرومادرم خونه کسی نمیرم چون دعوت نمیکنن حالا من چرا خودمو جر بدم بجاش خرج لباس و ارایش و پوستت بکن این خرجارو تازه عروسی 

مواد قیمه رو دارم میتونم هم قیمه بزارم هم بقول شما رون مرغ بگیرم مرغم بزارم بزار اوکالارو چک کنم

حتما این کارو کن گلم اول زندگیه به امبد خدا کم کم همه چی دستت میاد 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
صدبار رفتیم خوردبم خیلی خوش مزس کبابش نرم نرم

اره عزیزم همسر منم یه مدت کبابی کنار محل کارش کباب میخورد هرروز هرروز کباب اونم چه کباب لذیییذی 

بعد یه مدت به خاطر استفاده از گوشت خر درشو پلمپ کردن 

عزیزم گاهی آدپ دستش خالیه درک کنید و راهنمایی کنید عوض خندیدن و تعریف از کباب خوردنتون

کسی که با ۴۵ تومان میتونه چلو کباب خوشمزه بگیره راهنمایی نمیخواد بااین پول کو کو سبزی بهترین گزینه هستش 

اره عزیزم همسر منم یه مدت کبابی کنار محل کارش کباب میخورد هرروز هرروز کباب اونم چه کباب لذیییذی بعد ...

اشکال نداره گوشت خر مکروهه 😁

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁