2777
2789
عنوان

رفتیم خونه ببینیم برگامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 90 پست

خوب مهمونت تا صبح بشینه ولی سروصدا نکنن.اصلا اون آقا هم نگه باید همه واحدا  بعد از ظهر واخر شب سروصدا نباشه.تا همه واحدا راحت باشن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینو بگو هرکس یه سبک زندگی داره سروصدارو قبول دارم اما بقول شما شاید یه شب دیرتر بخوام برم خونه

اصلا شدنی نیست

اومدیم و یکی بچه ی کوچیک داشت و سه صبح پاشد جیغ و سروصدا

خب چطور به نوزاد حالی کنیم الان موقع خاموشی ساختمونه و گریشو بذاره برا فردا😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

دیگه الان بیشتر مردم آپارتمان نشین هستن و با قوانین ‌‌قواعدش آشنا ولی هیچ وقت چنین موارد خارج از عرفی نشنیدم 

ایشون احتمالا بچه نداره

تا حالا مریض نشده که نصف شب بخواد دکتر بره 

تفریحی هم نداره که فکر میکنه آدم باید ۱۱ شب بیاد خونه و بخوابه 

و سفر هم بره باید اطلاع بده 

خواب بعد از ظهر هم ویژگی یه آدم بازنشسته و بی کار و بی حوصله است وگرنه تو ساختمان ما اون ساعت همه بچه ها دارن مشق مینویسن و مامانا دارن حرص میخورن 😅

فرهنگ آپارتمان نشینی خیلی خوبه ولی این اسمش فرهنگ نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ناراحت نشین ولی واقعا حق دارن جنگ اول به از صلح اخر ، ما خودمون مدیر ساختمونیم می‌دونم واقعا بعضی مر ...

من الانم تو اپارتمان زندگی میکنم یه مدیر مسئولیت پذیر هم داریم هم نظم داره ساختمون هم همه دوسش دارن به هیچکسم سخت نمیگذره 

منو شوهرم شاید بخوایم ۳ شب بیایم خونه یعنی باید بهش جواب پس بدم خیلی زورم گرفت 

فقطم همین خونه رو پسندیده بودم خیلی ناراحتم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
دیگه الان بیشتر مردم آپارتمان نشین هستن و با قوانین ‌‌قواعدش آشنا ولی هیچ وقت چنین موارد خارج از عرف ...

دقیقااااا 

یه پیرمرد بازنشسته ی بداخلاق بود 

اصلا شدنی نیستاومدیم و یکی بچه ی کوچیک داشت و سه صبح پاشد جیغ و سروصداخب چطور به نوزاد حالی کنیم الا ...

تازه میگفت اینجا ۶ ۷ تا بچه هست همه هم رعایت میکنن

خوب مهمونت تا صبح بشینه ولی سروصدا نکنن.اصلا اون آقا هم نگه باید همه واحدا بعد از ظهر واخر شب سروصد ...

مسلما هرکسی هم بیاد چون اپارتمانه خودش رعایت میکنه ولی اینکه بخوام به یه ادم غریبه واسه رفت و امدم و خواب و بیدار بودنم جواب پس بدم زورم میاره 

فقط همین خونه رو پسندیدم خیلی ضدحال خوردم

بله به صابخونه بگید و املاکی

اره میگم 

اگه بخواد اذیت کنه عمرا برم تو این ساختمون 

منم زودجوشم یه چیزی بهش میگم دیگه بیا و درستش کن

من الانم تو اپارتمان زندگی میکنم یه مدیر مسئولیت پذیر هم داریم هم نظم داره ساختمون هم همه دوسش دارن ...

اینو قبول دارم ولی باور کنین یکم سخت گیری لازم، الان ساختمان ما مستاجر هست یکی مهمان دعوت می‌کنه تا دیر وقت یا یکی دیگه ساعت یک و دو نصف شب دعواشون میشه، صاحبخانه پولشو میگیره اذیت و ازار

واسه بقیه ست ، شما بی سرو صدا بخوای دیر وقت بیای ولی کسی دیگه اینجوری نیست به همه میگه تا اگه نمی تونی رعایت کنی اجاره نکنی 

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔