2777
2789
عنوان

رفتیم خونه ببینیم برگامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 90 پست

همین‌چند ماه پیش تو مشهد هتل آپارتمان‌گرفتیم برای چندشب

یه شب رو ساعت ۱ ونیم برگشتیم تا درب واحد رو باز کنیم واحد بغلی زنه درو باز کرد و شروع کرد به حرف بارمون کردن که ما رو بیدار کردین و...بعدم رفته بود به صاحب اونجا چقولی کردن که ما اون ساعت برگشتیم 

اره انقدم بداخلاق بود میگفت چرا ظهر اومدین خونه ببینین

قیدشو بزن بابا 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابت سر و صدا و نظافت مشاعات و.. جز قوانین آپارتمانه،ولی برای مهمون و ساعت رفت و آمد و کی بیاد کی بره تا چند بمونن و... خلاصه داخل واحد ربطی ب هیچ کس نداره ،ساکنینش ترسو بودن والا...

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خونه ای که بچه داره و ازش صدا در نمیاد باید بهش شک کرد .

اسم بعضی رفتارا فرهنگ آپارتمان نشینی نیست .اسمش ناسازگاری و بی اخلاقیه.

همسایه ما نوزاد داشت و مدام شب و روز گریه می کرد .مهمان من گفت چه طور تحمل می کنید .گفتم فکر میکنم بچه ی خودمه.مگه بچه قابل کنترله آخه.پسر سه سالشون خیلی پرتحرک بود .

واقعا بچه سه ساله اونم پسر بچه رو چه جوری باید متوقف کنه .نهایتا تو ساعت خواب بنده خدا کنترل کنه .

یخرده سعه صدر داشته باشیم لطفا .

هرکس باید رعایت کنه ولی همین اول که داره اینطوری میگه مطمین باشین بعد سرکوچیکترین چیز اعصابتون بهم می‌ریزه من مادر شوهرم صابخونست بقیه واحدها مستاجرن مادرشوهرم فکر می‌کنه چون خودش صابخونست بقیه مستاجر حق نفس کشیدن نداره دایم دم خونشون یا به صابخونشون زنگ میزنه که ده شب چرا بیدارن راه میرن

همین‌چند ماه پیش تو مشهد هتل آپارتمان‌گرفتیم برای چندشبیه شب رو ساعت ۱ ونیم برگشتیم تا درب واحد رو ب ...

وااا چه بیشعور 

مسافرته دیگه همه میرن میگردن واسه خواب میان هتل 

من اعصاب این چیزارو ندارم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
حتما از شهرستان میخاید بیاید تهران که اونم باید تنظیم کنید

حالا مثلا ظهر اومدن چه اتفاق وحشتناکی افتاده؟

یکی کلا ساعت ۳ بخواد از،سرکار بیاد تو ساختمون چی

اصلا زن وشوهر یه وقت بحثشون شد بگن نه ظهره بیا دوست باشیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وااا چه بیشعور مسافرته دیگه همه میرن میگردن واسه خواب میان هتل من اعصاب این چیزارو ندارم

دقیقا منم تعجب کردم اینهمه آدم هر ساعت دلشون میخواد تو حرم یا جاهای تفریحی هستن چرا باید اینطور پاچه ملتو بگیره

حالا مثلا ظهر اومدن چه اتفاق وحشتناکی افتاده؟یکی کلا ساعت ۳ بخواد از،سرکار بیاد تو ساختمون چیاصلا زن ...

همین امشب زنگ میزنم به املاکی میگم همچین اتفاقی افتاده و من خوشم نیومد اصلا

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
سلام🤣🤣

به سلام پسرم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.