پروانه۳۱۳ مدیر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1264 عنوان نظرتون درباره دختره ١٧ ساله با عقاید بچگونه | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست ... دیروز | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3892 اومدم به املای اسی ایراد بگیرم دیدم تو نوشتی بچه گونهبابا تو که دیگه درستش جلوت بود به زبون خودمونی دارم تایپ میکنم دیگه بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1194 به زبون خودمونی دارم تایپ میکنم دیگه نه عزیزم به زبون فارسی داری تایپ میکنی و بچه گونه غلطهمیخواستم به خودمونی ابراد بگیرم میگفتم زبان نه زبونفرق به این سادگی رو چطوری متوجه نمیشی؟
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3892 نوزاد تفکر غلط بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
مگه_فضولی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 2449 تفکر غلط شوخیع خواهربزرگی ادما به سن و سالشون نیست زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3892 نه عزیزم به زبون فارسی داری تایپ میکنی و بچه گونه غلطهمیخواستم به خودمونی ابراد بگیرم میگفتم زبان نه ... زبان خودمونی اینجوریه شاید نظر شما متفاوته اینجا هم کلاس درس املا نیست خودم متوجه شدم چجوری نوشتم بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1194 زبان خودمونی اینجوریه شاید نظر شما متفاوته اینجا هم کلاس درس املا نیست خودم متوجه شدم چجوری نوشت ... اره عزیزم خوبه میفهمی حداقل غلط نوشتیزبان خودمونی هم اینجوری نیست کاش حداقل کلاس اولو رد میکردی بعد برات گوشی میخریدن
mahourrrrr عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 186 من با کسایی ک دوست دارم خیلی بچگونه رفتار میکنم و لوسم😂۱۹ سالمه دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1318 اره عزیزم خوبه میفهمی حداقل غلط نوشتیزبان خودمونی هم اینجوری نیست کاش حداقل کلاس اولو رد میکردی بعد ... 😐😐😐😐
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 23 طبیعیه هنوز سنش زیاد نیس میشه اینو مد نکنید؟؟اصلا متنفرم جدیدا مد شده تا ۳۰ ساله ها همه ادای دختر بچه لوس لوسی رو در میارن!!هفده سن زیادی نیست ولی کمم نیست که عین بچه ها آدم فکر کنه و رفتار کنه تو مدرسه تو اجتماع آدم حالش بهم میخوره از اینجور دخترا Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3892 اره عزیزم خوبه میفهمی حداقل غلط نوشتیزبان خودمونی هم اینجوری نیست کاش حداقل کلاس اولو رد میکردی بعد ... حداقلش شعور دارم مثل بعضیا نیستم بعدشم زبان خودمونی هرکس یجوریه منم هرجور که دوست دارم تایپ میکنم انقدرم ریپلای نکن بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 23 من با کسایی ک دوست دارم خیلی بچگونه رفتار میکنم و لوسم😂۱۹ سالمه سلام وقتتون بخیر میشه بهم حدود درصد هاتونو بگید که فرهنگیان قبول شدین؟و اینکه منطقه چندین اگه اینجا نمیگین بیاین پی وی لطفا Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!
در_جستجوی_آرزوهاا عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 339 عقاید قبل از 20 سالگی اصلا عقاید نیستن چون ادم هنوز به درک درستی از خودش و جامعه نرسیده بنابراین طرز تفکر مدام تغییر میکنه تا یه جایی که به ثبات برسه
mahourrrrr عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 186 سلام وقتتون بخیر میشه بهم حدود درصد هاتونو بگید که فرهنگیان قبول شدین؟و اینکه منطقه چندین اگه اینجا ... سلام با اجازه اسی میگم 😅فنون ۲۰ریاضی ۲۰تاریخ جغرافیا ۵۰جامعه ۶۰اقتصاد ۵۰اینارو یادمه منطقه سه دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 23 سلام با اجازه اسی میگم 😅فنون ۲۰ریاضی ۲۰تاریخ جغرافیا ۵۰جامعه ۶۰اقتصاد ۵۰اینارو یادمه منطقه سه عربی چطور بودین هوش و استعداد و اینارو چطور زدین ممنون میشم کمکم کنید اضطرابم کم بشه Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!