2777
2789

و خیلی درد میکشن ،اصلا نمیتونن چیزی بخورن ،این خواهرمونم میگه خیلی اذیتم ،مادرم چشمش دنبال غذاس و فقط میتونه آب بخوره ،تو رو به عشقی که به مادرتون دارید دعاش کنید شفا بگیره .یه صلوات براش بفرستید .😭🥺😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

5 تا صلوات برای شفای مادر عزیزتون فرستادم خدا کمکش کنه 🌹

ممنونم عزیزم ،مادر یه دوست عزیزه تو همین سایت که اتفاقی بحثش پیش اومد و گفتن .خیلی براش ناراحت شدم .گفتم تاپیک بزنم باهم دعاش کنیم.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخام اسمش رو بگم ،شاید ناراحت بشه .ولی توروخدا برای شفای تمام بیمارا و بخصوص این مادر عزیز دعا کنید.

خدا حفظش کنه

خدا عزیزات رو خفظ کنه

اگه میشه پربازدید کنید تا افراد بیشتری بتونن دعا کن براشون.ممنونم

عزیزم براشون صلوات فرستادم ،شما هم  واسه خانمی که تو کماست دعا کنید....الهی به حق مریض کربلا ،به حق حضرت رقیه که خداوند شفای خیر به همه مریضا ،علی الخصوص این دو مادر عزیز عطا کنه ...الهی امین 

ان شاالله خدا شفاشون بده....مریض داری خیلی سخته .....ماهم دو تا بیمار اعصاب وروان داریم خیلی سخته ...مادرمم سکته کرده ....ان شاالله خدا همه مریضا رو شفا بده 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
عزیزم براشون صلوات فرستادم ،شما هم واسه خانمی که تو کماست دعا کنید....الهی به حق مریض کربلا ،به حق ...

خداوند همه ی مریضارو شفا بده ،دل همه رو شاد کنه انشاالله 💚🥺

ان شاالله خدا شفاشون بده....مریض داری خیلی سخته .....ماهم دو تا بیمار اعصاب وروان داریم خیلی سخته .. ...

ای خدا ،خدا کمکتون کنه و بهتون صبر و تحمل زیاد بده و مادرتونم شفا بگیره 🥺💚

ای خدا ،خدا کمکتون کنه و بهتون صبر و تحمل زیاد بده و مادرتونم شفا بگیره 🥺💚

مرسی عزیزم ..ان شاالله 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد (عج)