2777
2789
عنوان

و بالاخره محصولات پوستیم رسید🦋🌱🤍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 137 پست
از همین دی جی کالا بگیرم معتبره بنظرت؟ قیمتش نزدیکای 300 بود تو هم همینقد خریدی؟

دی جی و نمیدونم عزیزم

اره همبن حدوده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نه عزیزم تبایغ نیست معصومه جان همیشه تجاربشون رو میگن امااون خانمی که دارن محصولات ام ان دی رو تبلیع ...

قضاوت نکن شایدم نباشه 

مامانه منم بازار یاب شرکت نفیس نیست ولی چون از آبرسان لدورا خیلی خوشش لومده به همه معرفی میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همین دی جی کالا بگیرم معتبره بنظرت؟ قیمتش نزدیکای 300 بود تو هم همینقد خریدی؟

فقط هم خودشون میفروشن😂

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مرسی عزیزم حتما میگیرم اممتحان میکنم فقط دارم فشار میخورم ی تونمن دادم به کرم و سرم آفریکن پراید، پو ...

عزیزم میدونم چی میگی منم قبلا این اشتباهو کردم🤣🤦‍♀️

ولی محصولات ایرانی با برند های مرغوب و خوب بنظرم هم قیمت خوبی دارن هم کیفیت عالی دارن 

اکثر محصولات خارجی فیکشون تو بازار بیشماره که قابل تشخیص نیست و فقط به نوعی پولتو انگار ریختی داخل سطل زباله

متاهل🩷🍃
به به مصی بازم تاپیکهای پوستی چقدر خوشم‌میاد از این تاپیک خصوصا مصی جان

عزیزمییی❤😍مرسی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

[QUOTE=362725131]قضاوت نکن شایدم نباشه   مامانه منم بازار یاب شرکت نفیس نیست ولی چون از آبرسان لدورا خیلی ...[/QUOTEبخر😉😊

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

❤️👌مبارکتون باشه❤️👌

قربونت😘🤍

مبارکه خانوم زیبا 😍

مرسی مهربون

ببین گلم ماسک مو داخل حمام همون نرم کننده هست ولی ماسک موعه بعد حمامو من بیشتر میپسندم هم وزی مو رو ...

ببخشید این ماسک مو مال بعد حمومه یا قبلش 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

به خوشی استفاده کنی گلممنم یکماهی هست روتین پوستیمو عوض کردم دارم از محصولات نفیس استفاده میکنم تاال ...

من راستش به این نتورکی ها خیلی اعتقاد ندارم