2777
2789
عنوان

بعد سختی ها خدا یه خوشحالی از ته دل داد بهتون❓️🤍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 44 پست
چه امضایی🖤

🥰

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
پارسال خدا این موقع وقتی حامله بودم اونم بعد ون سال دوا درمون و ای وی اف و بدو بدو و نذر تو پنج ماهگ ...

روزهای خوب میاد برات حتما

امیدوارم حال دلت اونقدر خوب بشه که این روزا برات خاطره گذشته باشع و حتی یادت نیاد زیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم عزیزدلم توام غصه نخور بلاخره تموم میشه این روزای سخت روزای خوب ما هم میاد 🥺🤍

خدا نکنه

من افسردگی شدید دارم

هفته ها از خونه بیرون نمیرم

دارم جوونیمو حیف میکنم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

حتما بعد از هر سختی راحتی هس 

خدا بنده هاشو تنها نمیزاره توکل کن بهش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیشه گفتوالا به نظرم رسیده یود غیر ممکن هست دیگع بعد اینهمه سال

چی بگم منم یچیزیو خیلی میخوام اما نداد کشیدم کنار ولی ته دلم مبخوامش

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزمزم من مث تو خیلی دنبال بچم چندین ساله حال منم خوب نیس، خدای منو تو همون خدای مریم ، مطمئن باش برا ...

ان شالله عزیزدلم ان شالله مطمینم که خدا بخواد هر غیرممکنی ممکن میشه ان شالله که همه ی چشم انتظارا دامنشون سبز بشه و هرکس هر آرزو نینی داره به حق این وقت اذان به مراد دلش برسه❤️🙏

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
خدا نکنهمن افسردگی شدید دارمهفته ها از خونه بیرون نمیرمدارم جوونیمو حیف میکنم

اوسون اوزون اوزوع امید ور باا دمه کی افسردیم حیف اولورام و..

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

روزهای خوب میاد برات حتماامیدوارم حال دلت اونقدر خوب بشه که این روزا برات خاطره گذشته باشع و حتی یاد ...

قذبون مهربونیت عزیزدلم ان که هرچی از خدا میخوای به قلب مهربونت ببخشه🥺❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍