2777
2789

سالم بوخورید،  ورزش کنید، وازبدنتون مراقبت کنین 

تا سرپیری غصه بچه ها نگهداری ازشما نباشه تا هم شما احساس خجالت وسرباری کنید هم بچه ها اززندگیشون بیوفتن😊 

برای آیندتون پول بزارین کنار نه اینکه بچه بیارین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مریض میشن بعضیا دست خودشون نیس توی ژنشون هست توی ارثشون هست ینی جی ورزش کنید 

در ضمن بچه بای حواسشیه پدر مادرش باشه یا نه

شما بجه نداری گویا

بچه بیاری همچین انتظر داری از بچت گ نگو

زندگی خانوادگی و اجتماعی  و انسانی یعنی همین !!!

یعنی این که پدرمادرامون رو وقتی پیر شدن نندازیم دور !!!

باور کن حیوون ها هم فکر نکنن پدرمادرشون رو سر پیری بخوان رها کنن!!

پدرها دارن خودشون رو جر میدن که یه لقمه نون برای زن و بچه بیارن

مادرها دارن تو خونه کلفتی میکنن

چه جوری خوب بخورن و خوب بگردن و خوب به خودشون برسن؟؟؟وقتی باید بچه بزرگ کنن

حالا ما که انتظار از بچه ها نداریم و خدا هم نکنه هیچ پدر مادری محتاج بچه اش بشه که بعد بخواد منتش هم بذاره ولی پدرمادری که با عشق بچه بزرگ میکنن لایق پرستش نه منتی که قراره بچه بذاره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شما هم وقتی بچه ای مریض نشوخودت از خودت مراقبت کنکارای شخصیتو انجام بدهتا پدر و مادرت به زحمت نیوفتن ...

پدر ومادر این سختی رو انتخاب میکنن وانجامش میدن بچه ک برا خودش نمیوفته وسط زندگی!