2777
2789
عنوان

یه سوال دارم راجب جهیزیه

83 بازدید | 10 پست

یخچال و فریز ساید مدل دوو ۳۵فوت ارزش داره ۹۰تومن یا کمی اینور اونور بهش پول بدم ؟کسی راجبش اطلاعات داره

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قرار نبود رفته رفته عکس بزاری جیشد؟؟ی ماه و خورده ای گذشته هنوز از ترست ی دونه عکس تو سایت نزاشتی.کسی ک تو اینستا ۶ملیون ویو بخوره جرا بترسه ک عکسشو سی ثانیه بزاره تو تاپیکش؟؟؟میدونی جرا ؟واسه اینکه قیافت از داغونم ی جیزی اونور تره بعد ب بقیه میگی زشت من حداقل عرضه داشتم عکسمو گذاشتم دروغی ندارم بگم هرکی ام بشناسه و ببینه خودش می‌دونه زندگیم حجوره شوهرم کیه خانوادم جطوره ببینه بشناسه اتفاقا بهتر ولی تو دروغ از همه جای تاپیکات می‌باره انقد پررویی ک با اینکه تو همه ی تاپیکات همه دروغاتو درآوردن بازم از رو نمیری 

ی ماه پیش ک خوب زبونت دراز بود الان ک دیگه همه دروغاتو درآوردن و تو همه ی تاپیکات ی سوتی دادی دیگه غیب میشی😂😂😂کاری نداره ک بیا از داشته هات عکس بزار منم میزارم ببینیم کدوممون تو فلاکتیم