2777
2789
عنوان

شما باشید به معلم پیام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لغو که نه ولی از این به بعد کم کم امتحان بگیره .آخه خودش گفت امتحان باشه دو روز قبل خبر میدیم ولی ام ...

میخوای پیام بده بگو لطف کنین اگه ممکنه بعد این زودتر خبر بدین که قراره امتحان بگیرین 

الان هم گل دخترت بشینه بخونه انشالله تا شب تموم میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ولی من پسرخالم چهارمه میگه خیلی اسونه، خواهرمم 2سال پیش چهارم بود، ندیدم غر بزنه

اخه هر بچه یه توانایی داره بعضی بچه ها باید چندبار بخونن تا بره تو مغزشون معلم هم یخورده کم کاری کرده،الان پسر کلاس سومی من چهارشنبه امتحان ریاضی داره کلاس چهارمیه شنبه،امروز معلماشون گفتن که بشینین از الان بخونین

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

دختر منم چهارمه روز قبل امتحان رو اعلام میکنن دیگه، ومیگن باید بچه از قبل آماده باشه 

بیشتر بچه ها غیر مدرسه کلاس ورزش یا زبان و... رو میرن وباید خودشون برای درس وکارهای دیگه بتونن مدیریت کنن 

اخه هر بچه یه توانایی داره بعضی بچه ها باید چندبار بخونن تا بره تو مغزشون معلم هم یخورده کم کاری کرد ...

ای بابا شنبه دخترم امتحان میان ترمش شروع میشه هر چی گفتم به معلم که از الان بگید چه امتحانیه گفت مدیر گفته دو روز قبل بگیم

دختر منم چهارمه روز قبل امتحان رو اعلام میکنن دیگه، ومیگن باید بچه از قبل آماده باشه بیشتر بچه ها غی ...

عزیزم زود گفتن معلما هیچ ضرری براشون نداره چه بسا بچه ها برنامه ریزی میکنن امتحانم خوب میدن.الانم تقریبا اکثر بچه ها یه کلاس غیر درسی دارن همکاری معلما هم بد نیست