2777
2789
عنوان

چقدر دختر و پسر که مجرد موندن برا همیشه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 40 پست
یعنی کسی که کار درست و حسابی و دایم نداره، خرج یک زندگی رو نمیتونه تامین کنه، خونه درست و حسابی حتی ...

خب در این شرایط هردو باید کار کنند.

میشه ازدواج کرد میشه کار کرد خونه اجاره کرد.

من ادم خیلی مذهبی ای نیستم ولی با چشمام دیدم و به این ایمان اوردم که خدا خرج بچه و ازدواج رو بی منت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دید شماست بد و خوب خود طرف با موقعیتش میسنجه.

صد در صد این نظر شخصیه منه

ولی محاله کسی پیدا شه بگه من دوست نداشتم خانواده تشکیل بدم بچه داشته باشم

هر چیز خوبی سختی داری

صد در صد این نظر شخصیه منهولی محاله کسی پیدا شه بگه من دوست نداشتم خانواده تشکیل بدم بچه داشته باشمه ...

بله منم اینو میگم همه دوست دارن یکی کنارشون باشه 

اما به چ قیمتی این مهمه

بله منم اینو میگم همه دوست دارن یکی کنارشون باشه اما به چ قیمتی این مهمه

مجردارو خیلی می ترسونن و چون اونام نمیدونن چه خبره  هستش ازدواج نمی کنن

مجرد بودن یه درد بزرگه متاهل شدن هزارتا درد کوچیکه

من هم مجرد بودم الان که متاهلم میگم جفتش بده ولی بین این دو بد مجردی بدتره

اگه بچه دار شدن توهرسنی ممکن بود ماخانوما حالا حالاها ازدواج نمی کردیم مثل آقایون ولی افسوس که اینطور نیست.

واقعا حیفه دختری حس مادر شدن رو نچشه. این حق تک تکه دختراست چون بهترین حس روی زمینه

خب در این شرایط هردو باید کار کنند.میشه ازدواج کرد میشه کار کرد خونه اجاره کرد.من ادم خیلی مذهبی ای ...

بعد اینجا رهن خونه معمولی ۵۰۰میلیونه

جهاز هم یه طرف، عروسی

اصلا یه مهمونی ساده

اونوقت حقوقشون مگه چقدره نفری مثلا ۱۵میلیون، ۲۰میلیون چیکار میشه کرد؟

الان یکی از آشناهای خودمون به قدری مشکل مالی دارن ۳ماهه گوشت و مرغ نخوردن، نمیدونم چطوری بخریم ببریم براشون

اینهمه بچه های کار، اینهمه فقط رو احتمالا نمیبینید شما

کسانی هستن نمیتونن گوشت و مرغ بخورن، مرتب کیوه بخورن، 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
بعد اینجا رهن خونه معمولی ۵۰۰میلیونهجهاز هم یه طرف، عروسیاصلا یه مهمونی سادهاونوقت حقوقشون مگه چقدره ...

دو نفر که دارن ازدواج میکنن صددرصد پس اندازی دارن اگه ندارن اشتباهه ازدواج

همه تشکیل خانواده دوست دارن اماکسی از مجردی نمرده اما متاهلایی که انتخآب اشتباه داشتن بودن که روزی صدبار ارزوی مرگ کردن

من میگم کسی شرایط ازدواج نداره یا بنا به انتخاب خودش مجرده انقدر اطرافیان دخالت نکنن چرا ازدواج نمیکنی

مثل این میمونه به زنی که مادر نمیشه بگی چرا باردار نمیشی

یا کسی که نقص عضو داره بگی چرا نقص عضو داری

یا مثلا به متاهلا بگی چرا طلاق نمیگیری شوهرت فلانه 

من حرفم اینه بزارن طرف با قضیه خودش کنار بیاد چرا انقدر دخالت هست

همه تشکیل خانواده دوست دارن اماکسی از مجردی نمرده اما متاهلایی که انتخآب اشتباه داشتن بودن که روزی ص ...

اوکی .ولی من حرفم اون حسرتس.حسرت عشق به همسر،بچه

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

اوکی .ولی من حرفم اون حسرتس.حسرت عشق به همسر،بچه

خب جوابتونو دادم  همه ی جور حسرت دارن کسی از اینکه زندگی خودشو داشته باشه بدش نمیاد پارتنر خودشو داشته باشه بدش نمیادگاها نمیشه که نمیشه 

از دید من اینه باید باهاش،کنار اومد وگرنه راه حلی ندارم😄