2777
2789
عنوان

فشارخون بالا دارم میمیرم سنم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 46 پست
فشارت چند میشه چن سالته

۱۲ دی میشم ۲۷

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

سونوی داپلر نوشتن من پولشو نداشتم راستش بیمه هم نیستم من حتی فشارم بالا میره کلیه چپم تیر میکشع دست ...

ببین عزیزم اگر سن ات پایینه یعنی ۳۰ سال ۳۵ سال به پایین باید بررسی کلیه بشین و یک آزمایش خون مخصوصی هم باید انجام بدین. چون تو این سنین فشار خون یک علت زمینه ای داره.‌اون باید پیدا بشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونوی داپلر نوشتن من پولشو نداشتم راستش بیمه هم نیستم من حتی فشارم بالا میره کلیه چپم تیر میکشع دست ...

برو روانشناس .فشاربالا فشار میاره به کلیه براهمین درد میگیره .مگه شوهرت چکار میکنه ؟؟؟

لایک نکنید .توروخدا 
فشارم بالای ۱۷

اگر همیشه بالاست باید اون کارایی که گفتم بکنین. یعنی دکتر کلیه برین براتون بنویسه. یا دکتر داخلی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ببین عزیزم اگر سن ات پایینه یعنی ۳۰ سال ۳۵ سال به پایین باید بررسی کلیه بشین و یک آزمایش خون مخصوصی ...

اره دکتر غدد اون ازمایش برام نوشت و گفت گرونم هست و باید اصفهان بفرستن و‌جوابش بیاد و من هنوز نتونستم بدم از پس هزینهاش برنیومدم و سونوی داپلر کلیه هم نوشتن انجام ندادم 😔یعنی خیلی مهم هستن

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

اره دکتر غدد اون ازمایش برام نوشت و گفت گرونم هست و باید اصفهان بفرستن و‌جوابش بیاد و من هنوز نتونست ...

آره عزیزم.‌

برو روانشناس .فشاربالا فشار میاره به کلیه براهمین درد میگیره .مگه شوهرت چکار میکنه ؟؟؟

اعتیاد داره جنگ دعوا توهم بد بین شکاک مادرمم تازه فوت شده 

اره دکتر غدد اون ازمایش برام نوشت و گفت گرونم هست و باید اصفهان بفرستن و‌جوابش بیاد و من هنوز نتونست ...

کاش شاغل بودم پولشو بهت میدادم بری کاراتو انجام بدی .عزیزم داره به کلیت فشار میاد واین فشار کلیتو ازبین میبره .اگه طلاداری بفروش انجام بده 

لایک نکنید .توروخدا 
کاش شاغل بودم پولشو بهت میدادم بری کاراتو انجام بدی .عزیزم داره به کلیت فشار میاد واین فشار کلیتو از ...

ممنونم عزیزم همینکه گفتی انگار همه کار برام کردی نه طلا ندارم فقط یه انگشتر دارم اونم دستمه وقتی مادرم فوت شد اونروز تو بیمارستان از دستش در اوردن الان دست منه یادگار مامانمه دلم نمیاد تازنده باشم نمیفروشم حالا ازمایش ویتامین دی میدم به امید خدا 

به اعتیادش کاری نداشته باش هرچی میگه بگو باشه بخاطر سلامتی خودت میگم

کاش فقط اعتیادش بود

چون سر در میاری بهت میگم ببین تیر کشیدن سرم درست دقیقا پشت سرم همیشه هم همونجاست و سمت چپه جوری تیر ...

خب دیگه وقتی فشار بالا میره پائینه پشت سر دردمیگیره تنگی نفس تپش قلب بالا همه اینا از علائم فشارخون بالاس ولی اگه هرکاری میکنی فشارت پائین نمیاد باید صددرصد بری دکتر من حدسم اینه به جز اعصاب و ارث یه مشکلی داری که وقتی حرص میخوری دست به دست هم میده وفشارت بینهایت میره بالا..حالا یا مربوط به کلیه هاته یا همین ویتامین دی که ازمایش بدی مشخص میشه

کاش فقط اعتیادش بود

کاریش نداشته باش فک کن نیست .بخاطر خودت ودخترت میگم .اگه خدای نکرده چیزیت بشه دخترت چکار کنه ؟ ولش کن هرچی بگی اونم دادوبی داد میکنه .

لایک نکنید .توروخدا 
خب دیگه وقتی فشار بالا میره پائینه پشت سر دردمیگیره تنگی نفس تپش قلب بالا همه اینا از علائم فشارخون ...

کاش کسی پیدامیشد کمکش میکرد هزینش بالاس این آزمایش و سونو 

لایک نکنید .توروخدا