2777
2789
عنوان

قهوه خوردن تو سال کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟ای خدا عجب گیری کردمکاش انقدر خواب آلود نبودم

من خودم مریض دارم دراثر مصرف قهوه هرهفته داره میره دکتر و بیمارستان و سونوگرافی و اینور اونور همه جاشو اثر گذاشته واینکه الانم قرص فشار خون میخوره جدیدا

لایک نکنید .توروخدا 
حتی اگر کم هم بخوریم مثلا روزی یه بار.باز هم ضرر داره؟

هرروز نباید بخورین دیشب یه کاربر باهمین علایمی که گفتم ناراحت بود بهش گفتم چای یاقهوه زیاد نخوردی ؟ گفت دوسال هرروز انگار میگفت قهوه میخورده .

خب خیلی بده حتی تکرر ادرار میاره .واسید معده رو بالا میبره .

لایک نکنید .توروخدا 
حتی اگر کم هم بخوریم مثلا روزی یه بار.باز هم ضرر داره؟

حتی خوایش بهم ریخته .سرگیجه .پنیک همه بلایی سرش اومده والان یه ته لیوان قهوه وارد بدنش بشه  حالش بد میشه وفشارش سریعا بالا میره

لایک نکنید .توروخدا 
ای بابا چه بد

میدونی تاالان چندتا کاربر رو دیدم که همه علایم اینچنینی داشتن .خودشون فهمیدن که چه گندی چای زیاد وقهوه به بدنشون زده ؟ این چیزا اکثرا هم افزودنی دارن وکسی متوجه نمیشه 

لایک نکنید .توروخدا 
میدونی تاالان چندتا کاربر رو دیدم که همه علایم اینچنینی داشتن .خودشون فهمیدن که چه گندی چای زیاد وقه ...

بله کافئین اعتیاد آور هست و به معده آسیب میزنه ولی خب نمیدونم چیکار کنم دیگه

حتی خوایش بهم ریخته .سرگیجه .پنیک همه بلایی سرش اومده والان یه ته لیوان قهوه وارد بدنش بشه حالش بد ...

منم میخورم ولی خیلی کم گاهی اگر خوابم بگیره میخورم.

ولی آره مدت طولانی هر روز هر روز آسیب میزنه.