2777
2789

از عید پارسال تا الان نگهش داشتیم خیلی کثیف میکرد حیاط رو ولی گفتیم باشه طوری نیست، از غذای خودمون بهش می‌دادیم،  دیگه هوت سرد شد و اینم تخم نمیذاشت دادیم مادرشوهرم تو حیاطش جا داشت واسش نگهش داره. از فردای روزی که دادیم تخم گذاشت اونم دو زرده، حالا به شوهرم میگم به مامانت بگو بعضی وقتا تخمها رو برای پسر کوچیکم بده، میگه روم نمیشه. چیکار کنم خیلی حرص میخورم.

مادرشوهرمم انگار میخواد پز بده، میگه امروز با تخم دو زرده واسه خودم املت زدم و...

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی یه تخم مرغه دیگه عزیزم بیخیال‌ فدای سرت.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

کاش دغدغه هامون پز دادن با تخم دو زرده بود... 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

مرغ باید جاش گرم باشه تخم بزاره 

پدرشوهرم ب ما ی مرغ داد اونم تخم گذاشت سریع

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
آخ منم زورم گرفت🤣 خب خودت بگو بهش

وقتی شعور نداره خودش بده من بدم یه چیزی جوابم را میده

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
وایی چقدر خسیسی خب یه تخم مرغه دیگه

عزیزم میزم واسش یه جعبه تخم مرغ محلی میگیرم، ولی این تخم مرغ خیلی فرق میکنه، چیزهایی که به مرغ دادیم نژداش و..

خودش باید بده یعنی شعور نداره هر چندوقت یبار چندتاشو جمع کنه برا شما؟!

دو هفته است یه روز همونجا بودیم گفتم یه نیم و واسه بچه ها درست کنم رفتم از سر یخچال درست کردم